Good News

Biz Good News: Welthee donează 50% din încasările lunii martie pentru persoanele afectate de războiul din Ucraina

Reading Time: 3 minute

Welthee, o platformă de investiții pe piețe volatile, lansează o campanie cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de războiul din Ucraina.

Astfel, startup-ul românesc va dona 50% din toate vânzările de tokeni WELT realizate în luna martie, organizațiilor partenere care ajută refugiații ucraineni: World Vision România, Salvați Copiii România și Beard Brothers România. Dorința echipei Welthee este să strângă un milion de dolari pentru cei afectați.

„Cu toții putem să jucăm un rol activ și să ajutăm în această situație sfâșietoare care afectează deja milioane de oameni. Dorim să ne arătăm solidaritatea față de victimele conflictului armat și invităm toți utilizatorii platformei să participe în această inițiativă, cu speranța că vom aduce un strop de alinare în vremurile actuale, marcate de neliniște și de tensiune”, a declarat Cristian Voaideș, fondator și CEO Welthee.

„Le mulțumim partenerilor noștri din proiectul Welthee, pentru că ne ajută și că putem forma împreună un scut uman de mare forță pentru vecinii noștri greu încercați. Fondurile donate refugiaților ucraineni vor fi folosite pentru a le asigura hrană, adăpost, servicii medicale și psihologice, atât de necesare acum, pentru ei. Sute de voluntari și cadre medicale sunt la punctele de intrare în România și întâmpină zi și noapte persoanele care și-au părăsit locuințele în grabă, de teama bombardamentelor”, a declarat Mihaela Nabăr, Director Executiv World Vision România.

Welthee este aplicația prietenoasă la care apelezi pentru sfaturi financiare și mentorul care te ajută să înveți drumul prin piața crypto. Platforma se concentrează pe reducerea decalajului dintre lumea reală și cea crypto, oferind un portofel digital, prezentând noi proiecte crypto pentru investiții și dezvoltarea unui mod unic de a investi, cu risc variabil.

În vremuri ca acestea, oamenii nu pot trimite fonduri prin transferuri bancare obișnuite către cei din zona de conflict. Deținerea unui portofel digital ar putea face diferența.

Welthee susține Ucraina

De ce ar face diferența o adoptare la scară mai largă a portofelelor digitale?

Pentru că persoanele ar putea primi și folosi fonduri fără restricții bancare. În prezent, oamenii obișnuiți sau refugiații nu pot folosi criptomonede pentru a cumpăra, de exemplu, alimente sau combustibili.

Asta pentru că numărul de magazine, comercianți și oameni care acceptă ca formă de plată criptomonedele este extrem de mic. Acest fapt diminuează impactul trimiterii lor către persoanele aflate în zona de conflict.

Lucrurile se schimbă încet, cel puțin la scară mai mare. Într-un interval de timp de doar câteva zile, Ucraina a primit donații de milioane în BTC și ETH. Dar destinatarii sunt, în primul rând, organizațiile guvernamentale mari care pot folosi mai ușor aceste fonduri.

Prin urmare, ca parte a soluției la această criză, echipa Welthee își setează misiunea de a crește gradul de adoptare a portofelelor crypto, care vor oferi investiții cu risc variabil. Scopul acestei strângeri de fonduri este așadar unul dublu.

Welthee este nerăbdătoare să ajute cât mai multe persoane afectate de război, prin ONG-urile partenere, în timp ce crește gradul de conștientizare că portofelele digitale ar putea fi parte a soluției în timpul unor astfel de crize mondiale.

Cum vă puteți implica?

1. Descărcați aplicația Welthee, gratuit, de pe iOS sau Android. Un pas ușor care vă va deschide porțile către lumea blockchain și a portofelelor digitale. În caz că aveți deja aplicația instalată, vă rugăm să descarcați versiunea nouă, pentru a putea vedea această inițiativă.

2. Atunci când optați pentru a cumpăra WELT, vi se va solicita să selectați organizația la care doriți să doneze Welthee. După ce finalizați investiția WELT, primiți toți tokenii pe care i-ați cumpărat, în timp ce Welthee va dona 50% din suma investită de dvs., din încasarea noastră de tokeni, către organizația parteneră aleasă.

Donațiile vor fi acumulate pentru sumele încasate pe tokenii WELT în perioada 4-31 martie 2022, iar plata se va face către organizația parteneră la început de aprilie, în formatul agreat de entități.

Romanita Oprea

Recent Posts

PepsiCo România anunță lansarea Pepsi Twist Zero Zahăr – cu gust de lămâie

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță lansarea Pepsi Twist Zero Zahăr - cu gust de…

12 ore ago

Universul Beetlejuice a prins viață cu Fanta The Afterlife Experience, cea mai nouă campanie semnată VML România

Fanta și VML România au redefinit Halloween-ul anul acesta printr-un parteneriat global cu Warner Bros. pentru lansarea filmului Beetlejuice Beetlejuice, o…

12 ore ago

Carnia sărbătorește împlinirea a 30 de ani ai brandului Ana și Cornel cu o campanie semnată FCB Bucharest

O afacere de familie din Mizil a devenit, în cele trei decenii de activitate, unul din cele mai îndrăgite branduri…

14 ore ago

Vinoteca Românească: Cum a salvat o investiție de 500.000 euro unele dintre cele mai vechi vinuri ale României

Vinoteca Românească și-a propus conservarea și popularizarea vinurilor românești, reușind să creeze un adevărat tezaur al vinificației românești. Totul a…

16 ore ago

Kostas Salvaras, noul Area Vice President South-East Europe Cluster al Philip Morris International

De la începutul lunii septembrie, Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Kostas Salvaras în funcția de Area Vice President…

17 ore ago

Primul hub de longevitate din România s-a deschis la București, după o investiție de peste un milion de euro

Expand Labs marchează o premieră în România prin deschiderea primului hub dedicat sănătății preventive, longevității și biohacking-ului Noul spațiu oferă…

19 ore ago