Variante şi reţete noi în portofoliul brand-ului Sissi
Reading Time: 2 minuteCaroli Foods Group își consolidează portofoliul brandului de șuncă, SISSI, prin lansarea unor produse noi şi prin îmbunătăţirea reţetelor existente. Astfel, Sissi ofera consumatorului un produs de înaltă calitate, obţinut din bucăţi atent selecţionate de pui, porc sau curcan. În plus, orice şuncă Sissi are acum doar 1.5% grăsime, iar Sissi jambon de porc şi curcan 1.8% grăsime.
„Diversificarea portofoliului Sissi vine ca un răspuns prompt în urma desfăşurării unei ample cercetări de piaţă realizată anul acesta împreună cu consumatorii noştrii din România. A fi în permanenţă atenţi la nevoile în schimbare ale consumatorilor noștri, credem că este unul dintre principalele motive pentru care Sissi este cel mai apreciat brand de şuncă din România, leader în categoria de şuncă (cf. Nielsen raport).[…]”, afirmă Ana-Maria Băjan, Director Executiv Marketing, Business Development & PR Caroli Foods Group.
Astfel, începând cu luna octombrie, brandul Sissi oferă consumatorilor săi 10 preparate din carne de pui, porc sau curcan, obţinute în conformitate cu cele mai înalte standarde europene de producţie, şi potrivite pentru întreaga familie datorită conţinutului scăzut de grasime:
Produsele noi Sissi, sunt: şunca din piept de curcan feliat, jambon din piept de curcan feliat, şuncă din piept de pui feliat; şuncă din pulpă de porc feliat, jambon din pulpă de porc feliat, şuncă din piept de pui gastro.Iar produsele cu reţetă îmbunătăţită sunt: şuncile din piept de pui şi pulpă de porc în variantele vid şi vrac.
SFATUL NUTRIŢIONISTULUI (Cristian Mărgarit):
În special atunci când sunt mâncate dimineaţa, proteinele ajută la controlul apetitului (senzaţie de foame mai mică în restul zilei), la controlul glicemiei (previn căderile de glicemie şi de energie) şi furnizează materia primă (aminoacizii) pentru sinteza neurotransmiţătorilor.
Un alt avantaj major al proteinelor este că acestea nu se pot depune sub forma de grasime in mod normal, chiar dacă sunt consumate în exces, spre deosebire de grăsimi (care pot fi depuse direct) sau de carbohidraţi (care induc sinteza şi depunerea grăsimilor).
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz