Un nou concept de brunch semnat JW Marriott Bucharest
Reading Time: 2 minuteJW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează Bubble On Sunday Sparkling Brunch, un nou concept de brunch cu zece stații de gătit live și un club special conceput pentru copii. Bunch-ul se desfășoară în trei restaurante și lounge-uri: Cucina – The Italian Kitchen, JW Steakhouse și Vienna Lounge.
Experiența gastronomică pune la dispoziția clienților peste 200 de preparate din întreaga lume, printre care: sushi, mâncare indiană, mexicană, chinezească, statie live de gătit pește si fructe de mare, stația iubitorilor de brânză sau stația de mezeluri italienești. De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, brunch-ul va cuprinde și preparate tradiționale românești.
În cadrul stației de carving pe care Bubble On Sunday Sparkling Brunch o pune la dispoziție se regăsește o mare varietate de carne, inclusiv Black Angus. Bufetul de dulciuri cuprinde o fântână cu peste 30 kilograme de ciocolată, JW Cheesecake, înghețata thailandeză, dar și o stație de vată de zahăr.
În plus, vizitatorii fideli ai brunch-ului vor găsi săptămânal preparate noi, selectate de Nicolae Lică, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Clienții pot alege din trei pachete: REFRESH – 275 lei (cu băuturi non-alcoolice); CUVEE – 300 lei (cu băuturi non-alcoolice, selecție de vinuri) și L’INSTANT TAITTANGER – 375 lei (șampanie, nelimitat) iar membri programului de loialitate Club Connoisseur beneficiază de 25% discount pentru patru persoane, sau 20% discount pentru un grup de până la 20 de persoane.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz