TUYA: Creatori de povești gastronomice
Reading Time: 3 minuteDupă ce a deschis un restaurant în București, în plină pandemie, brandul internațional TUYA s-a extins în orașul grecesc Mykonos, în urmă cu un an, iar în 2024 Milano se va alătura orașelor care găzduiesc localuri TUYA. Dar care sunt ingredientele din rețeta acestei extinderi de succes?
Dacă aveți un cont pe rețeaua de socializare Instagram, poate ar fi o idee bună să faceți o vizită restaurantului TUYA Bucharest. Chiar dacă, la prima vedere, o astfel de recomandare pare un pic ciudată, vă veți convinge că nu este deloc așa. Aici veți descoperi unele dintre cele mai „instagramabile” cocktailuri. Pe jumătate artistice, pe jumătate „jucăușe”, dar întotdeauna delicioase, acestea îi vor cuceri chiar și pe cei mai pretențioși pasionați de mixologie. Signature cocktails precum Duck’n’Rose, Aladin Mule sau El Flamingo vor fi vedetele unor poze care se vor bucura de multe aprecieri pe rețelele de socializare, designul lor aparte contribuind la o experiență de neuitat.
Fiecare cocktail este gândit cu atenție și creat cu pasiune, pentru a aduce o notă specială fiecărei vizite la TUYA Bucharest. Dar vedetele din meniul localului nu sunt doar cele din meniul de băuturi inovatoare, ci și mâncarea. Meniul restaurantului este o explorare încântătoare a gusturilor mediteraneene, creat cu atenție și pasiune pentru a oferi o varietate autentică de preparate. Meniul cuprinde o gamă largă de preparate inspirate de bucătăria mediteraneană, care pune accent pe ingrediente proaspete și arome intense. Fiecare preparat este conceput pentru a oferi o fuziune armonioasă de arome și texturi, creând o experiență gastronomică echilibrată și inedită. Toate preparatele sunt realizate cu atenție la detalii, iar deserturile din meniu vor oferi o călătorie dulce în lumea gusturilor rafinate, cu opțiuni delicioase și inovatoare care completează experiența culinară.
„Suntem mândri de meniul nostru și suntem convinși că fiecare oaspete va găsi ceva care să îi satisfacă papilele gustative și să îl ducă într-o călătorie culinară memorabilă. La TUYA Bucharest, nu doar că servim mâncare, ci creăm povești gastronomice, iar fiecare detaliu reflectă devotamentul nostru pentru a vă oferi o călătorie culinară autentică și de neuitat.”
Raluca Avram, General Manager, TUYA Bucharest
Călătoria brandului TUYA a luat naștere dintr-o pasiune profundă pentru deliciile mediteraneene rafinate, acele preparate sănătoase, ce oferă o experiență culinară inegalabilă, imprimând o amintire plină de bucurie și surprize. Cei care vor trece pragul destinației TUYA din București vor avea parte de o incursiune în lumea gusturilor memorabile, care rămân în amintire mult timp după ce preparatul a fost savurat. Pentru a garanta că fiecare experiență atinge cele mai înalte standarde, TUYA Bucharest a conturat un adevărat univers în jurul unui meniu fascinant: ingrediente proaspete și rafinate care evocă atmosfera fermecătoare a coastelor mediteraneene, un design elegant și emblematic și o echipă experimentată și internațională, deja familiară cu cele mai sofisticate destinații culinare din lume.
„Deschiderea TUYA, în plină pandemie, a fost, fără îndoială, o provocare semnificativă, dar a reprezentat și o oportunitate de a ne adapta la noile condiții și de a demonstra reziliența noastră. A fost o perioadă dificilă pentru industria ospitalității, iar succesul nostru se datorează mai multor factori cum ar fi: focus pe siguranță și igienă, adaptare rapidă la schimbări, meniu innovator și calitate a bucătăriei și experiență culinară memorabilă”, spune Raluca Avram, General Manager al TUYA Bucharest.
Toți cei patru piloni, pe care a construit brandul TUYA, i-au adus în cel mai scurt timp succesul, iar după extinderea de anul trecut din Mykonos, lista orașelor care găzduiesc un restaurant TUYA se va îmbogăți cu Milano din 2024.
Articolul a fost inițial publicat în Biz nr. 379 (15 decembrie 2023 – 15 februarie 2024). Dacă dorești să primești Revista Biz prin curier, abonează-te aici.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz