fbpx

20 Martie 2019

Institutul Bancar Român

Zile
-6
-5
Ore
0
-5
min
-4
-7
sec
0
-6

DE CE SĂ PARTICIPI?

Volatilitatea este cuvântul de ordine în sectorul financiar al oricărei companii. Află care sunt instituțiile care au prins curaj să facă investiții și să își pună în aplicare planurile de dezvoltare.

Rezervă-ți loc

AUDIENȚĂ

Evenimentul se adresează specialiștilor din bănci, companii de asigurări, de leasing, fonduri de pensii, investitorilor, experţilor financiari, analiştilor economici și consultanților.

Programul Conferinței

SPEAKERI

Panelul de speakeri reunește lideri din managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața româneasca.

Biografie speakeri

Top Trends in Banking & Financial Services

Structurat pe două sesiuni de discuții interactive, The Financial Conference aduce la prezidiu cele mai importante figuri din industrie: top decision-makers din domeniul bancar, al asigurărilor şi sistemului de pensii private, analişti financiari, investitori, preşedinţi ai asociaţiilor, companii de leasing, consultanți și reprezentanți mass-media, într-o conversație actuală, despre evoluția climatului economic din România și principalele mutații produse de noul val de tehnologii. 

SPEAKERI

ORGANIZATOR

PARTENERI

Cu SPRIJINUL

PARTENER EDUCAȚIONAL

PARTENERI STRATEGICI

Parteneri Media