Stiri

Stailer lansează Stailer AI și estimează programări în valoare totală de 0,5 milioane de euro în 2024

Reading Time: 2 minute

Compania Stailer, platformă de rezervări online pentru saloanele de înfrumusețare, extinde digitalizarea asupra serviciilor de text și voce prin lansarea Stailer AI și estimează că va genera cu ajutorul inteligenței artificiale programări în valoare totală de 0,5 milioane de euro în 2024.

Printr-o investiție de 100.000 de euro, start-up-ul tech accesează astfel o piață masivă și neexplorată care reprezintă peste 95% din totalul programărilor.

Noul tool de AI pentru programări este un asistent virtual integrat cu platforma Stailer, accesibil pe WhatsApp. Stailer AI permite utilizatorilor să găsească saloane, să facă programări și să gestioneze programările existente în timp real, printr-o interfață de chat care imită conversația cu o persoană reală.

În perioada de testare, Stailer AI a gestionat 1243 de conversații, realizând 170 de programări cu o valoare totală a serviciilor de 19.000 lei.

Proiectul a fost inițiat în urmă cu 14 luni, fiind dezvoltat de o echipă specializată în inteligență artificială.

„Principala provocare în implementarea Stailer AI a fost crearea unui sistem modular. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții rapide, stabile și capabile să gestioneze diverse interacțiuni cu utilizatorii. Această abordare ne permite să reutilizăm codul pentru viitoarea soluție de call center bazată pe voce, care va schimba pentru totdeauna modul în care funcționează industria de beauty, digitalizând și automatizând apelurile telefonice. Asigurarea unei comunicări naturale și eficiente, similară cu cea a unei persoane reale, a fost esențială pentru succesul proiectului”, a declarat Attila Gere, CTO și co-fondator Stailer.

Compania Stailer a dedicat mult timp cercetării, testării și îmbunătățirii continue a botului pentru a ne asigura că oferă o experiență cât mai realistă și eficientă utilizatorilor.

În primul rând, specialiștii în inteligența artificială ai Stailer au realizat că integrarea unui bot AI care să interacționeze natural cu utilizatorii necesită un efort semnificativ în research și dezvoltare.

“Testarea continuă și feedback-ul utilizatorilor sunt esențiale pentru a îmbunătăți constant performanța și a oferi o experiență fluidă. De asemenea, am învățat importanța momentului potrivit pentru lansare, având în vedere costurile și resursele implicate. Este crucial să avem un produs bine testat și optimizat înainte de a-l introduce pe piață”, a declarat Marius Leordeanu, profesor la Universitatea Politehnică din București, cel care coordonează proiectele companiei Stailer de implementare a inteligenței artificiale.

În prezent, botul este în versiunea beta, fiind aproape de perfecțiune în proporție de 90%. Îmbunătățirile viitoare vor fi realizate pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Stailer a integrat funcționalități avansate care să ușureze interacțiunea cu botul și să optimizeze administrarea programărilor. De exemplu, botul poate să recunoască obiceiurile utilizatorilor și să ofere sugestii personalizate, cum ar fi: „Salut Andrei! Nu am vorbit de 3 săptămâni. Dorești să te programezi la Mihai, vineri de la 16:00 ca de obicei? Are timp liber pentru un tuns.” Astfel, utilizatorii vor putea crea programări cu un singur răspuns afirmativ, iar stilistul va fi notificat imediat.

Stailer generează în prezent venituri de 50.000 de euro pe lună și aduce 80.000 de clienți către cele 750 de saloane partenere. Utilizatorii Stailer rezervă servicii în valoare de peste 1.000.000 de euro lunar prin intermediul aplicației.

Romanita Oprea

Recent Posts

Efectul Black Friday: „Am mobilizat toate departamentele și, spre seară, aproape toată lumea din firmă procesa comenzi, ca să putem face față”

O singură zi înseamnă luni de pregătire pentru mulți dintre selleri din eMAG Marketplace. Pentru Kettler România Wellness Solutions pregătirile…

49 de minute ago

Zilele Biz 2024: Cum abordează liderii de business din România provocările unei lumi în continuă transformare

Leadershipul înseamnă să crezi în oameni, să le permiți să greșească și să învețe ceva din asta. Managerii buni mențin…

10 ore ago

Campari își reafirmă susținerea pentru industria cinematografică

Campari lansează "We are Cinema", o campanie care recunoaște poveștile fiecăruia dintre noi ca sursă de inspirație pentru unele dintre…

11 ore ago

MINA prezintă „Revolta poveștilor” – primul spectacol de teatru imersiv pentru copii din România, în parteneriat cu Teatrul „Stela Popescu”

MINA, Museum of Immersive New Art, unul dintre cele mai inovatoare spații culturale din România, anunță lansarea spectacolului „Revolta poveștilor”,…

15 ore ago

Ora de sănătate în școli: educație, prevenirea bolilor

„Ora de sănătate” oferă o experiență educațională derulată secvențial, pe parcursul mai multor ore de curs, și urmărește principiul applied…

16 ore ago

Reacția piețelor după alegerea lui Donald Trump ca președinte în SUA

Piața cripto este în creștere: Bitcoin a atins un nou record, cu altcoins și memecoins în creștere. Victoria lui Trump…

16 ore ago