SoNexy a fost lansată pe 25 ianuarie, în magazinele de aplicații și deja are 2500 de utilizatori. Aplicația este gândită ca o rețea socială de învățare prin care utilizatorii din diferite domenii pot învăța împreună, dar și pot interacționa unii cu ceilalți, la fel ca pe orice altă rețea socială. Are și likeuri și comentarii și inimioare.
Am stat de vorbă cu Ionuț Andrei, Communications Director pentru SoNexy, pentru a afla mai multe despre aplicație și cât de bună este pentru utilizatori. Ionuț este cunoscut în lumea business ca fondator și CEO al agenției de publicitate v8, dar și în calitate de consultant și antreprenor.
SoNexy este o rețea socială de învățare. Sau, dacă vreți, o platformă de învățare așezată pe o mecanică socială, ambalată sub formă de aplicație.
SoNexy este o rețea socială de învățare creată pentru cei care vor calitate înainte de cantitate. Aplicația, prin prisma utilizatorilor, îți aduce conținut variat din multiple domenii, organizat simplu și ușor de înțeles.
Spre exemplu, dacă mâine vrei să înveți despre “arhetipurile de brand”, de unde o apuci? Aici SoNexy este răspunsul. Gândiți-vă la un subiect ca la o carte cu multe capitole. Fiecare capitol este o “stație de învățare” iar cartea este un “journey”. Practic, dacă vrei să înveți arhetipuri, ai un journey cu multe stations. Totul organizat, ușor de parcurs, ca și cum ai avea un profesor aproape care îți spune ce și cum să faci.
De altfel, sunt deja câțiva profesori care există în aplicație și mulți care se pregătesc să își mute cursurile și pe SoNexy.
Deși abia ne-am lansat și suntem în beta testing, astăzi cred că sunt în jur de 50. Dar nu e despre asta. Conținutul e cheia. Iar el poate fi curatoriat de către oricine. Și poate fi organizat ca o lecție, curs, etc. În funcție de cât de bine o faci, vin și aprecierile. E o mecanică socială în spate.
Altfel, dacă ești genul care pune preț pe educație, asta e locul tău. Indiferent dacă ești specialist sau nu. Pentru că ai ce învăța și la rândul tău poți să-i înveți pe alții.
În viață, ești oamenii cu care stai! Iar dacă stai lângă oameni de la care ai ceva nou de învățat, evoluezi. Instant și constant. Dacă vrei să evoluezi, să înveți, asta e locul tău.
Ce domenii sunt pe aplicație?
Momentan undeva în jur de 30, de la advertising până la leadership, de la management până la Sales sau HR. Dar numărul crește direct proporțional cu dorințele utilizatorilor.
Astăzi e totul gratis. Pe viitor, probabil va exista un model de monetizare, pentru că toți cei care creează conținut să aibă și un beneficiu material la îndemână. Valoarea trebuie recompensată.
Există platforme de cursuri și rețele sociale. Noi suntem și una, și alta. Adică poți să urci un curs dar să și interacționezi cu un profesor. Sooo nexy, nu? 😊 Din datele noastre, nu există un competitor direct. Nu e nici bine, nici rău. Dar cu siguranță o să apară.
În primul rând, social-ul a început să fie despre cantitate. Și despre exploatarea lipsei de atenție, senzațional. SoNexy este despre calitate înaintea cantității. Este despre senzaționalul stăpânirii unui subiect. Este despre a fi mai bun, nu mai celebru. Este despre a fi alături de oameni cu aceleași valori și dorințe. SoNexy este locul în care nu te mândrești cu un selfie, ci cu ce ai în minte. În care nu pierzi timpul, ci găsești cunoștințe.
La doar 34 de ani, Laura Ionescu, Creative Director al agenției v8, este deja o voce importantă în publicitatea românească…
Activele Raiffeisen Bank România au depășit 74,3 miliarde de lei în primele nouă luni din 2024, în creștere cu 10%…
Provident Financial România, cea mai mare instituție financiară nebancară (IFN) din România care nu este parte dintr-un grup bancar, anunță…
Grupul CEC Bank va implementa o platformă CRM de ultimă generație, fapt ce va determina o îmbunătățire majoră a soluționării…
Producătorii agricoli din domeniul vegetal vor fi în continuare sprijiniţi să cultive legume româneşti în sere şi solarii. Sprijinul de…
Datorită contribuțiilor semnificativ mai mari din partea activităților centrale, profitul înainte de depreciere, amortizare (EBITDA) și cheltuieli excepționale al Grupului…