Featured

Sciccheria Ristorante Italiano: O colaborare cu multă savoare

Reading Time: 2 minute

Cum reușește Sciccheria Ristorante Italiano să aducă un plus de savoare evenimentelor corporate cu programul „Issima”, o colaborare unică în România cu un chef italian din Ghidul Michelin

Perioada concediilor se apropie de final cu pași repezi și, în numai câteva săptămâni va reîncepe iureșul întâlnirilor de afaceri și a evenimentelor corporate. Dacă urmează să organizați o conferință la sediul companiei, o cină cu echipa sau o întâlnire cu un grup de parteneri de afaceri cu un nivel gastronomic ridicat, atunci poate că ar trebui să știți despre programul „Issima” lansat de Sciccheria Ristorante Italiano, un lanț de restaurante cu specific italian.

Programul este unul unic în România și aduce o experiență fine-dining, demnă de restaurantele din ghidul Michelin, la evenimentele pe care le organizați în țară. Cum? Datorită colaborării inedite cu Giuseppe Raciti, un chef răsplătit cu o stea Michelin pentru munca sa din cadrul restaurantului sicilian Zash, care așteaptă o a doua stea din partea celebrului ghid gastronomic. Viziunea și creativitatea chefului italian vor aduce un plus de savoare preparatelor și vor ajuta să facă memorabil orice tip de eveniment urmează să organizați. Și ca experiența să fie completă, invitații la eveniment sunt răsfățați și de o sesiune de wine-pairing susținută de un sommelier și de servicii pe măsură.

Restaurantul oferă posibilitatea alegerii dintre trei tipuri de meniuri special gândite pentru evenimente: BounISSIMA, ElegantISSIMA și GrandISSIMA, o experiență supremă a evenimentelor culinare, în prezența lui Giuseppe Raciti. Meniurile propuse au prețuri cuprinse între 80 și 120 de euro, iar experiența poate fi completată de un program de muzică live, de un sommelier care se ocupă de partea de wine-pairing, dar și de un set-up personalizat al sălii. Printre preparatele cu care sunt răsfățați participanții la astfel de evenimente se numără creveți roșii de Mazzara, scoică cu cremă de conopidă, ulei de vanilie, lămâie și caviar, cod sărat, tartelletta alla Norma, supă de roșii și căpșune, file de vită, tort de morcovi sau pastă de migdale și cremă de fistic.

Sciccheria Rosetti, str. Tudor Arghezi, nr. 4

Rezervari: 0758 333 231

rosetti@sciccheria.ro

Sciccheria Pipera, Bd. Pipera, 46

Rezervari: 0757191324

office@sciccheria.ro

issima@sciccheria.ro

www.sciccheria.ro

fb-sciccheria/insta-sciccheria_ristorante_italiano

Ovidiu Neagoe

Recent Posts

Vinoteca Românească: Cum a salvat o investiție de 500.000 euro unele dintre cele mai vechi vinuri ale României

Vinoteca Românească și-a propus conservarea și popularizarea vinurilor românești, reușind să creeze un adevărat tezaur al vinificației românești. Totul a…

2 ore ago

Kostas Salvaras, noul Area Vice President South-East Europe Cluster al Philip Morris International

De la începutul lunii septembrie, Philip Morris International (PMI) l-a numit pe Kostas Salvaras în funcția de Area Vice President…

2 ore ago

Primul hub de longevitate din România s-a deschis la București, după o investiție de peste un milion de euro

Expand Labs marchează o premieră în România prin deschiderea primului hub dedicat sănătății preventive, longevității și biohacking-ului Noul spațiu oferă…

4 ore ago

E.ON România și Asociația Zi de BINE colaborează pentru prevenirea consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor

E.ON România și Asociația Zi de BINE își unesc forțele în vederea prevenirii consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor…

5 ore ago

Lidl continuă proiectul Pâine și Mâine derulat de World Vision România

În perioada sărbătorilor de iarnă, Lidl România continuă tradiția de a transforma bucuria dăruirii într-un sprijin real pentru copiii din…

5 ore ago

7 factori pe care investitorii români la bursă trebuie să îi ia în considerare în noiembrie-decembrie

Pe măsură ce anul se apropie de final, piețele de capital globale și performanțele companiilor vor resimți influența mai multor…

6 ore ago