Sciccheria Ristorante Italiano: O colaborare cu multă savoare
Reading Time: 2 minuteCum reușește Sciccheria Ristorante Italiano să aducă un plus de savoare evenimentelor corporate cu programul „Issima”, o colaborare unică în România cu un chef italian din Ghidul Michelin
Perioada concediilor se apropie de final cu pași repezi și, în numai câteva săptămâni va reîncepe iureșul întâlnirilor de afaceri și a evenimentelor corporate. Dacă urmează să organizați o conferință la sediul companiei, o cină cu echipa sau o întâlnire cu un grup de parteneri de afaceri cu un nivel gastronomic ridicat, atunci poate că ar trebui să știți despre programul „Issima” lansat de Sciccheria Ristorante Italiano, un lanț de restaurante cu specific italian.
Programul este unul unic în România și aduce o experiență fine-dining, demnă de restaurantele din ghidul Michelin, la evenimentele pe care le organizați în țară. Cum? Datorită colaborării inedite cu Giuseppe Raciti, un chef răsplătit cu o stea Michelin pentru munca sa din cadrul restaurantului sicilian Zash, care așteaptă o a doua stea din partea celebrului ghid gastronomic. Viziunea și creativitatea chefului italian vor aduce un plus de savoare preparatelor și vor ajuta să facă memorabil orice tip de eveniment urmează să organizați. Și ca experiența să fie completă, invitații la eveniment sunt răsfățați și de o sesiune de wine-pairing susținută de un sommelier și de servicii pe măsură.
Restaurantul oferă posibilitatea alegerii dintre trei tipuri de meniuri special gândite pentru evenimente: BounISSIMA, ElegantISSIMA și GrandISSIMA, o experiență supremă a evenimentelor culinare, în prezența lui Giuseppe Raciti. Meniurile propuse au prețuri cuprinse între 80 și 120 de euro, iar experiența poate fi completată de un program de muzică live, de un sommelier care se ocupă de partea de wine-pairing, dar și de un set-up personalizat al sălii. Printre preparatele cu care sunt răsfățați participanții la astfel de evenimente se numără creveți roșii de Mazzara, scoică cu cremă de conopidă, ulei de vanilie, lămâie și caviar, cod sărat, tartelletta alla Norma, supă de roșii și căpșune, file de vită, tort de morcovi sau pastă de migdale și cremă de fistic.
Sciccheria Rosetti, str. Tudor Arghezi, nr. 4
Sciccheria Pipera, Bd. Pipera, 46
Rezervari: 0757191324
fb-sciccheria/insta-sciccheria_ristorante_italiano
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz