Lifestyle

Sciccheria Ristorante Italiano: Evenimente la superlativ

22 iul. 2024 2 min

Sciccheria Ristorante Italiano: Evenimente la superlativ

Reading Time: 2 minute

Prin lansarea „Issima”, Restaurantul italian Sciccheria aduce experiența fine-dining din universul Michelin în organizarea de evenimente private și corporate, prin colaborarea inedită, cu Giuseppe Raciti, un chef apreciat de celebrul Ghid Michelin.

Dacă încă mai credeți că mâncarea de la conferințe și evenimente nu este tocmai gustoasă, poate ar trebui să vă mai gândiți o dată. Sciccheria Ristorante Italiano, un restaurant de tip casual fine-dining de inspirație siciliană, a lansat programul gastronomic „Issima”, un program unic pe plan local, prin care aduce gustul și standardele ridicate din Ghidul Michelin în România. Cum? Cu ajutorul lui Giuseppe Raciti, un chef sicilian care a adus o stea Michelin restaurantului italian Zash, reconfirmată timp de 5 ani, punctând deja spre a doua stea.

Issima

Prin programul „Issima”, chef Raciti devine consultant permanent și alături de echipa Sciccheria, introduce preparate noi în meniul restaurantului, aduce viziunea proprie anumitor preparate consacrate ale brandului și contribuie la pregătirea personalului și la organizarea unor cine de degustare pentru oaspeții restaurantului.

Prin programul „Issima” puteți aduce o experiență fine-dining, demnă de restautantele din ghidul Michelin, la un eveniment privat sau corporate. Restaurantul oferă posibilitatea alegerii dintre trei tipuri de meniuri special gândite pentru evenimente: BounISSIMA, ElegantISSIMA și GrandISSIMA, o experiență supremă a evenimentelor culinare, în prezența lui Giuseppe Raciti. Meniurile propuse au prețuri cuprinse între 80 și 120 de euro, iar experiența poate fi completată de un program de muzică live, de un sommelier care se ocupă de partea de wine-pairing, dar și de un set-up personalizat al sălii. Printre preparatele cu care sunt răsfățați participanții la astfel de evenimente se numără creveți roșii de Mazzara, scoică cu cremă de conopidă, ulei de vanilie, lămâie și caviar, cod sărat, tartelletta alla Norma, supă de roșii și căpșune, file de vită, tort de morcovi sau pastă de migdale și cremă de fistic.

chef Raciti

Sciccheria Ristorante Italiano nu numai că reușește să rezolve una dintre provocările cu care se confruntă organizatorii de conferințe, din România, și anume mâncarea, ba chiar duce la un alt nivel industria organizării evenimentelor, reușind să introducă experiențe fine-dining și preparate create de un chef din ghidul Michelin la evenimentele private și corporate din țară. Și nu numai mâncarea este la superlativ, ci și serviciile sunt la înălțime, pentru că una dintre misiunile chefului italian în calitate de consultant al brandului Sciccheria, este să contribuie la pregătirea personalului. Fie că este o lansare a unui produs sau serviciu, un eveniment organizat pentru angajații unei companii mici ori medii, ori o conferință, echipa Sciccheria promite o experiență la superlativ.  

Sciccheria Rosetti, str. Tudor Arghezi, nr. 4

Rezervari: 0758 333 231

rosetti@sciccheria.ro

Sciccheria Pipera, Bd. Pipera, 46

Rezervari: 0757191324

office@sciccheria.ro

issima@sciccheria.ro

www.sciccheria.ro

fb-sciccheria/insta-sciccheria_ristorante_italiano

Array

Articole pe aceeași temă: