Rucsandra Larisa Stanciu devine CEO al Ecofinance
Reading Time: 2 minuteEcofinance, o companie în creștere din domeniul tehnologiei financiare, a denumit-o pe Rucsandra Larisa Stanciu în funcția de CEO al grupului. Stanciu a fost un membru esențial și devotat al echipei de conducere, ghidând cu succes operațiunile Ecofinance România timp de șapte ani. Prioritățile principale ale companiei în această etapă includ digitalizarea, automatizarea și expansiunea geografică.
În noul său rol, ea va prelua conducerea echipei executive Ecofinance și va avea o vedere de ansamblu asupra companiei și a țărilor în care acesta operează. Stanciu îl succede pe Dmitry Tsymber, cofondatorul, care va prelua un rol neexecutiv, devenind președintele Consiliului de Administrație și continuând să fie implicat la nivel strategic, ghidând viziunea Ecofinance în timp ce va lăsa managementul pe mâini capabile și experimentate.
„Pe măsură ce compania crește, preluăm noi țări și ne extindem oferta de produse. Pentru a implementa eficient o strategie de expansiune ambițioasă în anii următori, este imperativ să numim un CEO complet dedicat. Prin urmare, voi rămâne devotat companiei și voi îndruma viziunea noastră către succes, și mă voi implica activ în relațiile cu investitorii,” comentează Dmitry Tsymber, cofondatorul Ecofinance. „Una dintre valorile noastre de bază este să dezvoltăm talentul, de aceea sunt bucuros de această promovare internă care se bazează pe meritul performanței de succes a Ecofinance România. Rucsandra a fost un membru de neprețuit al echipei noastre și a jucat un rol vital în succesul nostru încă de la începutul operațiunilor pe această piață. Angajamentul ei neîncetat față de excelență a propulsat creșterea profesională și a avut un impact semnificativ asupra succesului proiectelor noastre.”
Înainte de a se alătura grupului Dyninno, Rucsandra a avut peste zece ani de experiență în bănci de top și instituții financiare precum Raiffeisen, Garanti, Bancpost și Citibank, acoperind multiple funcții în vânzări, management de portofoliu și operațiuni. Ea deține o diplomă de licență în Economie, Finanțe și Bănci, împreună cu multiple diplome și certificări în leadership și abilități legate de industrie.
„Sunt onorată și încântată să conduc Ecofinance în următoarea etapă de creștere și prosperitate. Cu sprijinul și dedicarea echipei mele, sunt încrezătoare că vom continua să redefinim standardele industriei și să avem un impact pozitiv în țările în care operăm. Voi prioritiza nu doar digitalizarea, automatizarea și lansarea de noi piețe, ci și un mediu de echipă colaborativ, încurajând o cooperare mai strânsă între birouri și țări,” subliniază Rucsandra Larisa Stanciu, CEO Ecofinance.
În primul trimestru al anului 2024, Ecofinance România a înregistrat o creștere de 43% a profitului și o creștere de peste 25% a volumelor emise, an pe an. În aceeași perioadă, Ecofinance Moldova a văzut o creștere de 41% a profitului și aproape 25% creștere a volumelor emise. Anul trecut a marcat și lansarea unei aplicații mobile și a unui asistent virtual. Cea mai recentă dezvoltare tehnologică a fost Answering Machine Detection, o soluție de învățare automată care distinge răspunsurile automate de interacțiunea umană în timpul apelurilor și permite creșterea ratelor de contact și a eficienței în răspunsul la întrebările clienților.
Ecofinance este o companie din domeniul tehnologiei financiare aflată în expansiune rapidă, care operează pe piețe multiple la nivel global sub diferite mărci de consum ca instituție financiară inovatoare și convenabilă non-bancară. Se angajează să ofere acces facil la finanțare suplimentară și permite celor 5 milioane de clienți ai săi să depășească provocările financiare. De la înființarea sa, Ecofinance a emis mai mult de 440 milioane EUR în împrumuturi. Ecofinance face parte din Dyninno Group, un conglomerat multinațional care oferă produse și servicii în sectoarele de călătorie, divertisment și tehnologie financiară în peste 50 de țări.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz