Dacă vă așteaptă o toamnă plină de proiecte importante și un volum mare de muncă, am descoperit un loc perfect în care să vă încărcați bateriile: Royal Thalassa Monastir, hotel care găzduiește un centru spa și de îngrijire ce se întinde pe mai bine de 14.000 de metri pătrați și are inclusiv un salon de coafură al celebrului hairstylist Eric Zemmour.
Amplasat pe o plajă magnifică, în apropiere de aeroportul din Monastir, Royal Thalassa este un hotel de cinci stele și o luxoasă oază de relaxare și confort care pune la dispoziția oaspeților toate facilitățile și serviciile necesare pentru un sejur de neuitat din care se vor întoarce cu bateriile încărcate.
Hotelul găzduiește Royal Elyssa Thalasso & Spa, un adevărat templu al îngrijirii și răsfățului, care se întinde pe mai bine de 14.000 de metri pătrați într-un decor inspirat din tradițiile orientale. Aici, oaspeții pot descoperi talasoterapia și se pot bucura de beneficiile hidromasajului și hidroterapiei cu apă de mare. Tratamente faciale și corporale, hamam, felurite tipuri de masaje și o sală de fitness, complet echipată, sunt doar câteva dintre ingredientele rețetei ideale pentru reîncărcarea bateriilor.
În plus, trebuie să știți că dintr-un concediu la Royal Thalassa Monastir nu vă veți întoarce doar simțindu-vă mai bine, ci poate chiar arătând mai bine. Motivul este că hotelul găzduiește și unul dintre saloanele de coafură ale celebrului hairstylist Eric Zemmour.
Restaurantul a la carte al hotelului își propune să ghideze și să ajute turiștii să descopere bucătăria tunisiană, care înseamnă mai mult decât celebrul cușcuș. În meniul acestuia veți descoperi ojja (un fel de shakshuka), brik (un fel de clătită prăjită în ulei, cu margini crocante, care adăpostește la interior cartofi, ou, verdețuri și uneori ton), merguez (un cârnat picant din oaie sau vită) sau pui meshi.
Dacă nu vă fac cu ochiul specialitățile locale, este bine să știți că puteți alege și preparatele internaționale pe care le propune un alt restaurant a la carte al hotelului sau preparatele din pește gătite cât mai simplu în restaurantul principal.
„După închiderea acestui sezon, vom începe un proces de renovare. Acesta este unul dintre cele mai bune sezoane pe care le avem. În pandemie, au fost doi ani foarte dificili, iar cifrele trebuie comparate cu anul 2019. De exemplu, rezervările pentru aprilie și mai 2023 sunt mai bune decât aceeași perioadă a anului 2019. Suntem încântați de acest lucru”, spune Erich Alauzen, Chargé de Communication, Relations Publiques et Presse al Thalassa Hotels, un cetățean francez și australian care locuiește în Tunisia din 1991.
#BizTunisia este un proiect Biz, realizat în parteneriat cu Karpaten Turism, una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenții touroperatoare care s-a dedicat promovării atracțiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piață în organizarea de circuite, croaziere și sejururi. Trei ani consecutiv, agenția a câștigat Premiul 1 la categoria ,,Cea mai bună inițiativă de susținere a turismului la nivel global” de la Gala TopHotel Conference & Awards pentru Lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice în 2021, pentru Campania de zboruri charter către Egipt în 2022 și pentru programul ,,Ajungi mai repede în destinațiile pe care le iubești! Zboruri charter de pe 15 aeroporturi” în 2023.
Articolul a fost inițial publicat în Biz nr. 374 (16 iunie – 16 iulie 2023). Dacă dorești să primești Revista Biz prin curier, abonează-te aici.
Boon, un start-up inovator fondat în România, anunță lansarea oficială a platformei sale, care îmbină comerțul între colegi cu susținerea…
Afaceri rămase în familie, afaceri între frați, între părinți și copii, toate cu un numitor comun: meritocrația. Să construiești un…
20 dintre cei mai cunoscuți investitori și experți în tehnologie & dezvoltare de business din România vor decide care sunt…
La primul eMAG Black Friday la care au participat, în 2018, Daniel Blaga și echipa Zoopie credeau că sunt gata…
Anul acesta, accentul se pune tot mai mult pe valorificarea inteligenței artificiale (AI) pentru creșterea productivității, iar peisajul calculatoarelor personale…
Silvia Ion, Managing Partner, Horeca Insight și co-organizator Food Service & Hospitality Expo ne-a vorbit despre noutățile pe care le…