Raionul de Pește Floreasca redefinește experiența gastronomică cu relansarea conceptului Chef Table
Reading Time: 2 minuteRaionul de Pește Floreasca, cel mai apreciat restaurant gourmet de pește și fructe de mare din București, anunță relansarea conceptului Chef Table, o experiență culinară extravagantă care promite să încânte simțurile iubitorilor de gastronomie fină.
Chef Table aduce în prim-plan o cină ieșită din comun ce constă într-un tasting meniu de 6 preparate de excepție, alături de selecții rafinate de șampanie și vinuri exclusive, perfecte pentru a completă experiența gastronomică.
„Ne-am dorit un spațiu elegant și intim în care Chef-ul Raul Gliguța împreună cu echipa sa să ofere o experiență personalizată pentru o gamă variată de evenimente, de la prânzuri de afaceri la cine cu prietenii veniți de peste mări și țări sau întâlniri ale board-ului companiei. Este un loc unde fiecare oaspete devine personajul principal și este asigurat că va fi răsfățat cu un meniu special conceput și stabilit în prealabil, oferind astfel experiențe culinare unice pentru fiecare grup”, a declarat Florin Munteanu, acționar la Raionul Peste.
Conceptul Chef Table se desfășoară într-un separeu special conceput de celebrul designer Karim Rashid, pentru a oferi o intimitate și o atmosferă high class.
„Avem clienți care vor un spațiu doar al lor, pentru discuții importante, clienți care vor mereu ceva diferit. Am gândit pentru ei acest loc și ne bucurăm că putem să le oferim o experiența aparte. Karim Rashid a proiectat perfect acest colț exclusiv pentru cele mai pretențioase gusturi, iar echipa noastră are capacitatea de a oferi de fiecare dată o experienţă unică, diferită” a declarat Adrian Slosman, acționar la Raionul Floreasca
Situat în cartierul Floreasca și cu un design spectaculos semnat de celebrul designer internațional Karim Rashid, Raionul de Pește Floreasca este cunoscut pentru abordarea sa spectaculoasă și pasiunea pentru ingrediente de cea mai înaltă calitate.
Cu un istoric de peste 10 ani, Raionul de Pește s-a impus ca unul dintre principalii importatori de pește proaspăt, sălbatic, din Marea Egee și Mediterană. Cu două locații de succes în București, din Dorobanți și Floreasca, și cu planuri imediate de expansiune în Pipera și în stațiunea Jupiter, grupul Raionul de Pește continuă să ofere experiențe culinare de neuitat și să îmbogățească peisajul gastronomic al României.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz