Localul va fi unul în regim de franciză și va include în meniu produse din carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house. În bucătăria restaurantului craiovean, se vor folosi doar legume proaspete, carne proaspătă și chifle produse după o rețetă proprie.
Pe lista de preparate se vor regăsi şi meniuri dedicate copiilor. Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce va transforma o masă servită la Jack’s Burger într-un adevărat spectacol gastronomic.
Pentru tinerii din România, incertitudinea în carieră începe devreme: peste 40% dintre elevii de 15 ani nu au un plan…
Numărul tranzacțiilor realizate prin canalele Băncii Transilvania – cu cardurile BT și la POS-urile băncii – a ajuns la maxim…
A 14-a ediție de Black Friday la eMAG a stabilit noi recorduri, când peste 647.000 de clienți au comandat 3,2…
Cea de-a 14-a ediție de Black Friday la eMAG a depășit toate estimările. Până la ora 19:30, 566.000 de clienți…
Hidroconstrucția, cel mai mare antreprenor român în domeniul construcțiilor hidroenergetice, anunță că se indreaptă pe drumul spre redresare prin definirea…
PayU GPO România, unul din principalii procesatori de plăți online a organizat și anul acesta, de Black Friday, un eveniment…