Premiantii Galei Premiilor HORECA – Dupa 20 de ani
Reading Time: 2 minuteGala Premiilor HORECA – Dupa 20 de ani – a avut loc luni seara, la Teatrul National Bucuresti, in prezenta a peste 300 de persoane din industria HoReCa. Au participat la eveniment reprezentanti ai peste 50 de companii, importatori, distribuitori, restaurante, hoteluri, precum si peste 100 de clienti finali, consumatori de servicii HoReCa. A fost o seara cu povesti si multi premianti. Cele 4 categorii, precum si premiantii sunt:
Categoria I. VINURI/OAMENI
Creatorul celui mai vechi brand de vin dedicat HORECA – acordat domnului Gouy de Pix, in memoriam.
Cel mai vechi OENOLOG, angajat al unei singure crame – enologul Ioan Buia
Primul fondator al unui lant de magazine specializate de vin – Catalin Paduraru
Cel mai vechi formator de opinie din industria vinului – Laurentiu Achim
Cel mai vechi jurnalist din industria vinului – Cezar Ioan
Cea mai mare investitie privata in industria vinului – Claudiu Necsulescu
Categoria II. HOTELURI
Cel mai mare lant hotelier cu capital autohton – Phoenicia Hotels & Resorts
Cel mai bun hotel-concept, cu capital romanesc – Hotel Privo
Simbolul industriei hoteliere din Bucuresti – Intercontinental
Categoria III. Restaurante
Cel mai vechi si popular restaurant din Bucuresti (acelasi loc/specific/proprietar) – White Horse
Cel mai vechi si popular restaurant de pe litoral – Irish Pub, Constanta
Cel mai vechi si popular restaurant din zona montana – Coliba Haiducilor, Brasov
Cea mai veche companie de catering (acelasi proprietar) – Privileg Catering
Cel mai vechi ospatar angajat in acelasi loc – Ion Botescu, Caru’ cu Bere
Premiul pentru excelenta in actul artistic in restaurantele din Bucuresti – Valentin Albesteanu, Caru’ cu Bere
Categoria IV. Importatori/Distribuitori/Soft/Publicatii
Cel mai vechi importator si distribuitorspecializat pe echipamente HORECA – Bilancia
Cel mai vechi importator de peste si fructe de mare proaspete specializat HORECA – R Family
Cel mai vechi producator de software specializat Horeca – TCNET
Premiul pentru longevitate a unei publicatii dedicata HORECA – Horeca Romania
Premii Speciale
Premiul Zona ECO by Green Group – Social 1/Stadio
Premiul pentru activitatea de educatie si formare in HORECA – Joseph Hadad
Premiul pentru inovatie si reinterpretare in HORECA – Social 1/Stadio
Premiul pentru popularitate in HORECA – Carmen Savu
Gala HORECA Dupa 20 de ani, organizata de Asociatia ARMSA (Asociatia Romana pentru Sprijinirea Mediului de Afaceri) si sustinuta de Crama LILIAC si Bilancia, a avut ca scop recunoasterea unor oameni speciali, care au pus bazele industriei , pasionati pe viata de HoReCa, oameni care si-au construit o cariera in acest domeniu, mizand pe profesionalism, calitatea serviciilor, integritate, longevitate si etica in relatia cu clientii.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz