Porti Deschise la fabrica Danone din București
Reading Time: 2 minuteSambata, 9 iulie, Danone Romania iși deschide portile și invita consumatorii in vizita la fabrica din Colentina, București. Vizitatorii vor afla care este drumul pe care il parcurge laptele de la fermierii parteneri, odata intrat pe poarta fabricii, pana la momentul in care iaurturile sunt distribuite in magazine din toata tara.
Ce ingrediente sunt folosite in iaurt? Prin ce teste și etape trece laptele de cand intra pe portile fabricii pana cand ajunge iaurt la pahar pe raft? Ce beneficii aduce iaurtul in alimentatia noastra? La toate aceste intrebari și multe altele vizitatorii vor gasi raspunsuri in turul de fabrica și in dialogul cu angajatii Danone. Pentru a vizita fabrica, doritorii trebuie sa se inscrie intr-unul dintre intervalele disponibile.
”Fabrica Danone din București duce mai departe o lunga traditie de productie de lactate in Romania, fiind fondata prin preluarea fostei unitati Mioriţa Fundeni. Dupa o investitie initiala de 18 milioane de dolari, in 1999 au fost produse primele iaurturi Danone sub brandurile Natural și Delicios. La 17 ani distanta, portofoliul de produse include zeci de sortimente de produse, oferind consumatorilor solutii ușoare de integrare in dieta zilnica a acestui aliment generos in beneficii. Deschidem portile fabricii pentru consumatori, așa cum am mai facut și in trecut, din dorinta de a pune oamenii in contact cu ceea ce este in spatele iaurtului pe care il iau de pe raft: de unde provine laptele pe care il folosim, prin ce etape trece pana se transforma in iaurt, ce inseamna calitate pentru noi – de la ingrediente pana la gust și chiar la ambalaj, cu rostul lui de a proteja și mentine in bune conditii produsul”, declara Adrian Pascu, director general Danone Romania, Bulgaria, Moldova și Tarile Adriatice.
„Vizita in fabrica este o experienta inedita și educativa, indiferent de varsta celui care ne trece pragul. Speram ca aceasta initativa sa fie interesanta pentru cat mai multi romani și sa o transformam intr-o traditie pentru anii urmatori”, declara Adrian Pascu, director general Danone Romania.
Vizitele in fabrica Danone vor fi organizate pe data de 9 iulie, din ora in ora, in intervalul 10:00 – 17:00, in grupuri de cel mult 20 de persoane. Accesul se poate face doar pe baza inregistrarii completand formularul de pe site-ul danone.ro, pana pe data de 8 iulie.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz