Parteneriat pentru dezvoltarea gastronomiei din România și a profesioniștilor HoReCa
Reading Time: 2 minuteSelgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism anunță încheierea unui parteneriat strategic, care are ca scop dezvoltarea gastronomiei din România prin proiecte destinate profesioniștilor din industria HoReCa.
Inițiativa se bazează pe angajamentul ambelor părți de a promova educația culinară și de a-i sprijini pe cei ce activează în domeniul HoReCa. Parteneriatul se va concentra pe dezvoltarea de proiecte educaționale, competiționale și de reprezentativitate adresate profesioniștilor din industria HoReCa, facilitând în același timp accesul acestora la cele mai bune produse și servicii de pe piața locală.
Prin acest parteneriat, Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România își propun să consolideze relația dintre industria HoReCa și cea producătoare de produse alimentare și de catering, mizând pe faptul că o legătură strânsă între furnizori și utilizatori încurajează dezvoltarea și consumul unor produse alimentare de calitate superioară.
„Suntem onorați să anunțăm acest parteneriat strategic cu Selgros România și suntem convinși că împreună vom aduce beneficii semnificative pentru membrii noștri, dar și pentru profesioniștii din industria HoReCa din România. În calitate de organizație care promovează educația culinară, competițiile de profil și dezvoltarea profesională a bucătarilor și cofetarilor din România, suntem bucuroși să colaborăm cu un partener puternic precum Selgros România, care are o reputație solidă în industria HoReCa”, a declarat Laurenţiu Mâță, Director în cadrul Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România.
„Acest proiect vine în continuarea strategiei companiei de parteneriat cu sectorul HoReCa și suntem convinși că împreună vom face pași importanți în dezvoltarea gastronomiei locale. Selgros are la activ peste 20 de ani de colaborare cu profesioniștii din industria ospitalității, oferind clienților din domeniul gastro o gamă largă de produse și servicii de top. Suntem încântați să colaborăm cu Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România în vederea atingerii obiectivului nostru comun – promovarea gastronomiei și a educației culinare”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros.
„Ne bucurăm să începem această colaborare cu Selgros România și suntem entuziasmați de oportunitatea de a lucra împreună la proiecte de dezvoltare a industriei gastronomice locale. Această colaborare reprezintă o etapă importantă pentru Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România, urmând a aduce beneficii semnificative pentru profesioniștii din industria HoReCa și pentru societatea românească în ansamblu”, a adăugat Ștefan Bercea, Președintele Asociației Naționale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism – România.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz