Stiri

Packeta caută 70 de angajați pentru filiala din România

Reading Time: 2 minute

Packeta România, platformă digitală și logistică globală, membră a Packeta Group, dublează echipa în 2022 și estimează că va depăși 140 de angajați la finalul anului. În prezent, Packeta România are peste 70 de angajați, în special, în orașele în care compania operează hub-ul regional și depozite, precum București sau Oradea. Dublarea numărului de angajați prevăzuți pentru anul în curs, vine să sprijine creșterea accelerată înregistrată de Packeta pe piața din România în ultimii doi ani, dar și a strategiei de dezvoltare din 2022.

„Începând cu 2020, am avut o dezvoltare accelerată pe piața din România, care va continua și în 2022, bazându-ne pe evoluția comerțului online din România și pe vânzările cross border. Iar investițiile de 3 milioane de euro din ultimii doi ani, ce au presupus deschiderea de noi depozite și transformarea depozitului din București în hub regional, concomitent cu creșterea semnificativă a volumului de colete procesate, au creat o nevoie și mai mare de resurse umane. De asemenea, planurile de dezvoltare de anul acesta ale Packeta România presupun dublarea echipei”, spune Alexandr Jeleascov (foto), CEO Packeta România.

Strategia de dezvoltare 2022

Compania urmărește creșterea echipei în zonele de Sud și Vest ale României, unde sunt operaționale depozitele, iar sistemele de dezvoltare sunt puse la punct și unde urmează noi investiții. Astfel, Packeta România vizează angajări pe segmentele de servicii clienți, IT, vânzări, manageri de portofoliu pentru puncte pick-up și lucrători în depozit.

Strategia de dezvoltare de anul acesta a Packeta România are în vedere dezvoltarea rețelei de puncte pick-up, extinderea națională prin deschiderea de noi depozite, creșterea livrărilor cross border dinspre România către UE, creșterea livrărilor în regiunea Balcanică și dezvoltarea de noi servicii pe piața din România, precum livrarea în regim self service în lockerele Z-Box (puncte contactless de distribuie a coletelor, complet automatizate).

„Investițiile din 2022 ale Packeta România vor fi direcționate în dezvoltarea logistică, în echipamentele tehnice şi de manipulare a coletelor, în dezvoltarea platformei, în creșterea efectivului de personal angajat, în crearea de noi linii directe de transport internațional, în integrări tehnice, în dezvoltarea rețelei de puncte pick-up şi în creșterea flotei interne de transport”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Alex Rădescu

View Comments

  • De ce packeta/coletaria mananca ... cu gura plina: cica angajeaza in draci dar de fapt CEO-ul din Cehia anunta cum ca se fac restructurari in cadrul companiei (adica pe de o parte spuneti ca va mariti numarul de angajati iar pe de alta spuneti cu totul si totul altceva).
    Cum puteti sa lasati o persoana care nu are nici-o treaba cu HR'ul (arata o lipsa totala de implicare in tot ce inseamna HR) sa fie si manager?
    De ce nu puteti sa spuneti lucrurilor pe nume? De ce va ascundeti atata, cand stiti foarte bine ce si cate probleme interne aveti (pana si cehii recunosc asta)??

Recent Posts

Bitcoin la 100.000 de dolari. Piața cripto, creștere cu 39,9% a capitalizării

Binance Research anunță că în noiembrie 2024, piața criptomonedelor a cunoscut o creștere de 39,9% a capitalizării totale a pieței,…

o oră ago

Antenna Group îl numește pe Henning Tewes Director General al Grupului

Antenna Group, organizația internațională de top în domeniul media, prezentă și pe piața din România, l-a numit pe Henning Tewes…

2 ore ago

Infosan, venituri de 5 milioane de euro în 2024, în creștere cu 10% față de anul trecut

Infosan, singurul spital privat de oftalmopediatrie din România, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro…

5 ore ago

WIT Angels Club: Doamnele investitoare au finanțat 14 startup-uri cu peste 1 mil. euro

WIT Angels Club își consolidează rolul de pilon în adresarea dezechilibrului de reprezentare a investitoarelor in inovație (gender investment gap)…

5 ore ago

„Romania Unfolds” lansează un nou episod al primului serial documentar despre sustenabilitate din România

Platforma „Romania Unfolds”, un proiect Veolia România, lansează cel de-al patrulea episod al primului mini-serial documentar despre sustenabilitate din România,…

5 ore ago

Adrian Stanciu: Valori fără valoare

Una dintre problemele cu care mă întâlnesc des pe la clienții mei e că uneori au credințe sau chiar valori…

6 ore ago