Business Antreprenori Companii Stiri

Ovidiu Șandor, antreprenorul român în competiția ”EY Entrepreneur Of The Year”

1 iul. 2019 2 min

Ovidiu Șandor, antreprenorul român în competiția ”EY Entrepreneur Of The Year”

Reading Time: 2 minute

Antreprenorul Ovidiu Șandor este câștigătorul titlului ”EY Entrepreneur Of The Year 2018” și a intrat în competiție și anul acesta, la cea de-a 19-a ediție organizată la Monte Carlo.

Ovidiu Șandor este fondatorul Mulberry Development, o companie antreprenorială din Timișoara ce dezvoltă proiecte imobiliare. Printre proiectele sale, se numără: ”City Business Center din Timișoara”, primul proiect din România care a primit titlul de ”Green Building of The Year”. El se află la cea de-a patra patra participare în finala competiției.

57 de antreprenori din 47 de țări, cu venituri totale de aproximativ 44 miliarde de dolari, concurează pentru titlul ”EY World Entrepreneur Of The Year 2019” care va fi anunțat în cadrul ceremoniei de premiere din 8 iulie 2019.

Premiul se acordă ținând cont de câteva criterii precum: spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategică, impact național și global sau inovație și integritate personală.

Ovidiu Sandor EY Entrepreneur of the Year Romania e1561973649590

”În România, noi, antreprenorii, vorbim mult prea rar despre câtă muncă este în spatele unui proiect reușit, al unei firme de succes și al oricărui antreprenor care a realizat ceva. Împreună cu echipa petrec foarte mult timp alături de arhitecți, de proiectanți, pe șantier și cred că într-o țară ca România implicarea este mult mai importantă decât în alte economii mai dezvoltate. Iar succesul nostru vine din mulțumirea de a aduce ceva diferit pe piața noastră și în orașele în care suntem activi, indiferent dacă vorbim de proiecte fizice imobiliare sau de proiecte mai puțin materiale, cum sunt cele din zona artei contemporane, unde sunt activ. Acest mixt merge de multe ori mână în mână cu succesul financiar”, a declarat Ovidiu Șandor.

Ovidiu Șandor, susținător al artei contemporane, are meritul de a pune Timișoara pe scena internațională de artă contemporană prin organizarea ”Bienalei Art Encounters”, eveniment care își propune să creeze punți de legătură între artist și consumatorul de artă.

Printre proiectele personale recente se numără construirea primei școli internaționale în regiunea de vest a țării, British School of Timișoara.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: