Stiri

Neurony lansează platforma AI pentru automatizarea facturilor și vizează venituri de 2 milioane de euro

Reading Time: 2 minute

Neurony Solutions a lansat aprobare-facturi.ro, o platformă de automatizare a procesului de aprobare a facturilor care reduce timpul necesar de validare a acestora cu până la 80%, eliminând erori umane și aducând un plus de eficiență în procesele financiare.

Platforma se integrează cu soluții ERP și cu sistemul e-Factura, folosind inteligența artificială (AI) și tehnologia OCR (Optical Character Recognition) pentru a compara automat valorile facturate cu cele din contracte și documentele justificative. Aceasta oferă o soluție în special companiilor din sectoarele construcțiilor, manufacturing și retail, ajutându-le să reducă riscurile financiare și să optimizeze fluxurile operaționale.

Verificări retroactive

De asemenea, soluția oferă funcționalități suplimentare pentru companiile de construcții, precum digitalizarea avizelor de însoțire și alocarea semi-automatizată a consumurilor la centrele de cost, oferind un control sporit și o eficiență operațională îmbunătățită.

Aceste avantaje nu doar că îmbunătățesc gestionarea operațiunilor, dar contribuie direct și la economii semnificative. Utilizând Aprobare-Facturi.ro, companiile pot evalua facturile printr-o verificare retroactivă, așa cum au făcut deja două companii care au descoperit plăți eronate în valoare totală de 40.000 de euro în decurs de doar șase luni de audit automatizat.

Finanțarea și dezvoltarea platformei

Neurony estimează că, în următorii doi ani, platforma va aduce valoare semnificativă pe piață pentru a atinge un ARR (Annual Recurring Revenue) de 2 milioane de euro. În prima fază, extinderea va fi concentrată pe piața locală, iar în următoarele șase luni, compania va începe să vizeze piețe similare din Europa și SUA.

În ceea ce privește atragerea de finanțare suplimentară, compania va căuta să se adreseze comunității de investitori abia după ce va atinge Product Market Fit (PMF). „Decizia de a atrage finanțare va depinde de dimensiunea problemelor pe care le identificăm și le rezolvăm, precum și de validarea produsului ca fiind product market fit,” spune Emil Muthu, CEO al Neurony Solutions.

Fondată cu aproape două decenii în urmă, Neurony este cunoscută pentru inovațiile sale tehnologice, printre care se numără platforme precum YAROOMS, o soluție de gestionare a spațiilor de lucru pentru munca hibridă, ialoc, o platformă de rezervări online pentru restaurante, și Jobful, platforma pentru recrutarea de talente prin gamification.

Alex Rădescu

Recent Posts

Boon, un start-up românesc, aduce economia circulară în companii

Boon, un start-up inovator fondat în România, anunță lansarea oficială a platformei sale, care îmbină comerțul între colegi cu susținerea…

2 ore ago

Zilele Biz 2024: Cum se consolidează dinastiile de business și care este rolul meritocrației în reușita antreprenorială

Afaceri rămase în familie, afaceri între frați, între părinți și copii, toate cu un numitor comun: meritocrația. Să construiești un…

2 ore ago

20 de jurați vor decide care sunt cele mai inovatoare startup-uri de tehnologie la prima ediție a Romania Startup Awards

20 dintre cei mai cunoscuți investitori și experți în tehnologie & dezvoltare de business din România vor decide care sunt…

2 ore ago

Efectul Black Friday: „Până la finalul zilei, epuizasem 10% din stocul pentru un an întreg”

La primul eMAG Black Friday la care au participat, în 2018, Daniel Blaga și echipa Zoopie credeau că sunt gata…

3 ore ago

Cel mai bun instrument pentru era AI: cum să vă alegeți laptopul potrivit

Anul acesta, accentul se pune tot mai mult pe valorificarea inteligenței artificiale (AI) pentru creșterea productivității, iar peisajul calculatoarelor personale…

4 ore ago

Silvia Ion, Horeca Insight: „Ne dorim să extindem expoziția cu o componentă internațională mai puternică”

Silvia Ion, Managing Partner, Horeca Insight și co-organizator Food Service & Hospitality Expo ne-a vorbit despre noutățile pe care le…

4 ore ago