McDonald’s lansează Supreme Chicken Tenders, produs dezvoltat cu Transavia
Reading Time: < 1 minutMcDonald’s lansează pentru prima dată în România Supreme Chicken Tenders, după o rețetă dezvoltată alături de Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe plan local.
Noile Supreme Chicken Tenders conțin trei bucăți de piept de pui fraged, învelite într-un strat fin de pesmet crocant și condimentate cu fulgi de ardei iute. Produsele sunt disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară începând din 25 iunie.
„Parteneriatul nostru cu McDonald’s, construit pe încredere și pe atenția pe care o acordăm fiecare dintre noi standardelor de calitate, aduce clienților din România un produs cu gust autentic de piept de pui fraged și savuros, făcut așa cum trebuie. Puii Fragedo crescuți natural, hrăniți 100% cu cereale din fermele noastre proprii în care respectăm cu strictețe toate normele europene legislative de siguranță și sustenabilitate, asigură noii rețete Supreme Chicken Tenders valoare nutritivă superioară, textură fragedă și un gust savuros.”
Tulia Cășvean, director de comunicare și PR Transavia
Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucăți întregi de 100% piept de pui din gama Fragedo, gamă sub care Transavia oferă produse de cea mai înaltă calitate, cu gust autentic, frăgezime și savoare și valoare nutrițională superioară.
„40% dintre ingredientele pe care le folosim în restaurantele noastre provin de la furnizori locali și ne bucurăm că am avut ocazia să creăm această rețetă alături de partenerii noștri de încredere de la Transavia. Carnea de pui este unul dintre ingredientele preferate ale românilor și pentru că ne dorim să venim mereu cu noi rețete inedite, în această vară le oferim oaspeților noștri un produs realizat în România, din 100% piept de pui suculent și gustos.”
Irina Angelescu, director de marketing Premier Restaurants România, compania care operează restaurantele McDonald’s din România
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz