Stiri

Lanțul de restaurante Hercule estimează încasări de 2 milioane de euro pentru 2022

8 feb. 2022 2 min

Lanțul de restaurante Hercule estimează încasări de 2 milioane de euro pentru 2022

Reading Time: 2 minute

Lanțul de restaurante Hercule, fondat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, a avut încasări de 1,2 milioane de euro în 2021 și începe expansiunea în țară, având în plan să deschidă cel puțin opt noi restaurante până la finalul anului. 

Pentru 2022, lanțul de restaurante de tip fast-food estimează încasări de 2 milioane de euro și un număr de aproximativ 200.000 de consumatori care vor cumpăra preparatele Hercule, în creștere față de anul 2021.

2022 va fi anul Hercule! Cifrele de anul trecut ne arată o creștere la nivelul vânzărilor, trendul fiind unul ascendent. Ne dorim să satisfacem cerințele clienților noștri și, tocmai din acest motiv, avem în plan să ne extindem în toată România și să deschidem cel puțin opt noi restaurante anul acesta. Având în vedere estimările noastre de business și planurile pe termen scurt, în anul 2024 vom ajunge la 20 de restaurante Hercule în toată țara.”  

Ștefan Mandachi, fondator Hercule

În prezent, lanțul de restaurante Hercule are în total trei locații deschise, în Bacău, Ploiești și Vaslui, cu aproximativ 40 de angajați. Dintre cele trei restaurante, două sunt în sistem de franciză. 

Materia primă folosită pentru prepararea tuturor produselor Hercule este atent selecționată, carnea provenind de la producători români. Sosurile sunt făcute după rețete tradiționale din Grecia, iar murăturile sunt murate în saramură din Bucovina. 

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a fondat și lanțul de restaurante Spartan, a mai declarat că obiectivul Hercule pentru următorii trei ani este să ajungă la un milion de preparate vândute în România: „Ne dorim să creștem, ne dorim să fim prezenți în fiecare colț al țării, iar obiectivul nostru clar este să ajungem la un milion de preparate vândute până în 2024”. 

Lanțul de restaurante caută parteneri francizați, alături de care să continue dezvoltarea afacerii pe plan local. Taxa de franciză pentru deschiderea unui nou restaurant sub brandul Hercule este de 7.500 de euro, iar amortizarea investiției inițiale se face între 18 și 24 luni de la deschidere. 

Lanțul de restaurante Hercule a fost fondat în anul 2015 și face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, împreună cu lanțul de restaurante Spartan, Mandachi Hotel & Spa, Mandachi Business Center și francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus și francizelacheie.ro.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: