Lanțul de cofetării Mara Mura s-a extins cu o nouă locație
Reading Time: 2 minuteDe la începutul lunii februarie, One City Floreasca găzduiește a patra locație Mara Mura, în același decord chic și cu același meniu pentru gusturi rafinate.
Cunoscute tuturor iubitorilor de dulce și de frumos din București, încă din 2015, cofetăriile Mara Mura sunt locuri de poveste, în care rețetele clasice din marea gastronomie franceză – tarta cu lămâie și bezea (tarte citron meringuée), celebrele choux-à-la crème, cannelés sau macarons – stau lângă prăjitura cu mere, salamul de biscuiți sau biscuiții cu magiun „cum făcea bunica” și lângă cookies delicioase, care se potrivesc perfect cu un ceai sau o cafea. Totul în decoruri pline de fantezie și culori pastelate: o vizită la Mara Mura este ca o plimbare prin Țara Minunilor, dar fără Regina de Cupă. Magia, însă, se întâmplă în laboratorul artizanal și se hrănește din calitatea premium și din prospețimea garantată a ingredientelor speciale, cum ar fi floarea de soc, trandafirii englezești, fisticul și fructele de pădure.
“Îmi doresc ca business-ul să crească în continuare, în același mod organic, controlat ca și până acum: vrem să ne asigurăm că oferim mereu aceeași calitate și să ne păstrăm atenția pentru detalii.”, declară Daciana Sârbu, proprietara lanțului de cofetării Mara Mura.
Și în noua locație, piesele de rezistență rămân torturile spectaculoase, făcute după rețete cu tradiție, ca Pavlova, sau trendy, ca tortul cu caramel și ness, care pot fi personalizate pentru ocazii speciale. Acestora li se adaugă tartele cu combinații neașteptate de ingrediente, precum cele cu fistic și caise sau cele cu pere și caramel, deliciile franțuzești clasice, însă și gustările mai puțin prețioase, dar cu nimic mai puțin delicioase, cum sunt saleurile sau biscuiții cu ovăz și fructe uscate.
Celelalte cofetării Mara Mura din București sunt în apropiere de Ateneu, la bine-cunoscuta adresă de pe strada Benjamin Franklin nr. 5, în Centrul Vechi pe strada Doamnei nr. 15 și în Băneasa Shopping Center.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz