Lagardère Travel Retail aduce în România un nou concept culinar
Reading Time: 2 minuteCu o investiție de 75.000 de euro, grupul Lagardère Travel Retail deschide primul restaurant Natoo, care promovează un stil de viață activ și sănătos
Mâncarea sănătoasă stă la baza conceptului Natoo, venind astfel către consumatorii orientați spre ingrediente de calitate și alternative sănătoase, pentru un ritm de viață alert. Este un proiect gourmet versatil, care ține cont de ritmul vieții urbane.
“Profilul consumatorului Natoo este unul activ, interesat de alimentație, de gust și experiență, pragmatic și orientat către produse care pot fi consumate pe loc. Am introdus acest concept pentru că segmentul clienților pentru care calitatea primează este în creștere, iar noi venim în întâmpinarea acestora tocmai cu o serie de puncte forte care stau la baza Natoo, precum: ingrediente premium, rețete ieșite din tipare, mixuri îndrăznețe de ingrediente și natura produselor. Testăm aici inclusiv noi rețete care să ofere alternative pentru diete vegane, precum budincile de chia și ovăz sau toastul de fasole și anghinare, iar echipele noastre centrate pe inovația de produse lucrează permanent pentru a oferi noi experiențe culinare clienților preocupați de un stil de viață sănătos.” a declarat Costin Neacșu, Chief of Operations Foodservice Business Line în cadrul Lagardère Travel Retail România.
Din dorința de a răspunde și exigențelor individuale ale consumatorului, Natoo oferă posibilitatea personalizării unor produse din meniu, cum sunt salatele. Pe lângă mixul de ingrediente destinate produselor din gama health-conscious, meniul include și produse hedonice, precum croissantul cu Nutella și căpșune.
Primul restaurant Natoo a fost deschis în Italia, în cadrul aeroportului Marco Polo din Veneția, un debut premiat în anul 2019 în cadrul Airport Food & Beverage Awards (FAB Awards), un eveniment de marcă al industriei de retail destinat călătorilor. Ulterior, conceptul a fost adaptat în Germania și Franța, unde rămâne prezent exclusiv în zone de travel (majoritatea aeroporturi).
Conceptul din România este unul atipic, prin configurația sa compactă care este gândită să ofere consumatorilor aflați în mișcare o experiență culinară memorabilă.
Restaurantul Natoo din cadrul ParkLake Shopping Center are un ambient adaptat local de către echipa de design Lagardère Travel Retail România, cea care a dezvoltat și celelalte branduri foarte apreciate din divizia Food Service: 1 Minute, So Coffee și HUB Experience.
„Healthy all the way” definește conceptul Natoo și promovează un stil de viață activ și sănătos.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz