Meniul tradițional grecesc este elementul distinctiv al restaurantului. Oferta sa culinară include chiar și un preparat unic pe piața din România, Gyro Kavurma. Acesta este preparat din carne de vită, gătită în suc propriu timp de câteva ore, servită cu salată grecească, un sos special și lipie crocantă. Kuzina pune la dispoziția clienților și o cramă generoasă, care include peste 100 de sortimente. Spațiul acesteia va fi consacrat evenimentelor VIP, cooking show-urilor și degustărilor.
Cei pasionați de bucătăria grecească, pot duce produsele grecești și la ei acasă. Kuzina include și un magazin, de unde se pot cumpăra: dulcețuri de portocale și de rodii, pâine tradițională cretană cu oregano, ulei de măsline și o selecție din cele mai bune brânzeturi din Grecia. Produsul vedetă este un oțet balsamic ținut într-un butoi din lemn de castan, timp de șase ani.
Designul noului local, semnat de Cristian Corvin, arhitectul care a decorat toate restaurantele aparținând Divan Group, îi transportă pe oaspeții Kuzina chiar în inima Greciei. Culorile dominante sunt albastrul și albul, iar cele 50 de spoturi, plasate la același unghi, creează iluzia unui apus continuu.
Un nou proiect cultural al Asociației Urbandada a completat scena culturală românească în această toamnă - spectacolul „ORFANI”, în regia…
Revista Haute Culture le dă pasionaților de colaje ocazia de a transforma numerele sale de colecție în noi opere de…
Opera Națională București prezintă joi, 28 noiembrie, ora 19:30, un concert de gală intitulat Ziua Națională a României pe scena…
Cu o tradiție de 20 de ani pe scenele din România, concertul „Viena Magic”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al…
Un nou spațiu ultramodern de lucru flexibil va fi deschis în centrul Iașiului de către International Workplace Group (IWG), cel…
One United Properties (BVB: ONE), principalul dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din…