Kalle Palling

Kalle Palling

Chairman, European Union Affairs Committee Estonia

Mai multe detalii

Kalle Palling este un parlamentar estonian, in varsta de 32 ani. Cariera sa politica a inceput la 22 ani, cand a devenit cel mai tanar membru al Parlamentului. Kalle Palling a prezentat Parlamentului estonian proiectul de lege care reglementeaza serviciile inovatoare de ride-sharing si a scris mai multe articole in mass-media cu privire la reglementarea acestei initiative. Astfel, Estonia devine prima tara din UE care reglementeaza serviciile de ridesharing.

Thomas C. Knobel

Thomas C. Knobel

Fondator, WowApp

Mai multe detalii

Nascut in Elvetia, Thomas a fondat prima sa companie la varsta de 7 ani, o afacere de livrare de alimente proaspete. Spiritul sau antreprenorial l-a condus catre dezvoltarea mai multor afaceri de-a lungul vietii sale, in prezent, pe trei continente . Astazi , Thomas lucreaza la proiectul sau cel mai important, un proiect cu ambitii mari de a reinventa economia mondiala si de a face bine in lume prin puterea sharing & connections. Noul proiect este WowApp si a fost lansat oficial in octombrie 2015.

Robbie Khazzam

Robbie Khazzam

CEE Regional Manager, Uber

Mai multe detalii

Robbie Khazzam se ocupa de operatiunile Uber in Romania, Cehia, Ungaria si Slovacia. Rolul sau este unul complex, de la coordonarea activitatilor de business develoment pana la cele de public affairs si comunicare in pietele pe care le coordoneaza. Inainte de asta, s-a ocupat de lansarea Uber in noi orase, precum Praga sau Budapesta.

Dragos Sirbu

Dragos Sirbu

CEO, Flanco

Mai multe detalii

CEO Flanco Retail din februarie 2014, Dragos Sirbu are o experienta de peste 15 ani in industria de retail electro-IT. Parcurgand, de-a lungul timpului, intregul lant ierarhic al acestui domeniu, de la consultant, la director de magazin, director de vanzari si director de achizitii, Dragos a reusit sa castige expertiza solida in sectorul electro-IT, dar si valoroase competente operationale si de leadership. Dupa 5 ani petrecuti la Altex si alti 5 ani la Credex Finantari, in functia de CEO, in 2012 s-a alaturat echipei Flanco – mai intai ca director de vanzari, apoi ca director de achizitii. Dragos Sirbu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori.

Andrei Pitis

Andrei Pitis

Fondator si CTO, Vector Watch

Mai multe detalii

Cu peste douazeci de ani experienta in industria de software din Romania si Statele Unite, Andrei Pitis este Fondator si CTO al Vector Watch.Andrei Pitis a terminat Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Automatica si Calculatoare. Si-a inceput cariera de antreprenor inca din tinerete, fiind implicat in mai multe proiecte de tehnologie din Romania si Statele Unite.In 2005, s-a alaturat echipei IXIA, un important furnizor de sisteme de testare de performanta pentru infrastructura si servicii bazate pe IP, unde a ocupat pozitia de Country Manager pentru Romania pentru mai multi ani.In 2013, Andrei Pitis a fondat Vector Watch, stabilindu-si ca principal obiectiv livrarea unui produs cu adevarat inovator pentru piata ceasurilor inteligente. Astazi, Andrei este responsabil de dezvoltarea tehnologiei Vector Watch si este implicat si in cresterea expansiunii globale a companiei.

Iulian Padurariu

Iulian Padurariu

Cofondator si CEO, Pony Car Sharing

Mai multe detalii

Director de marketing in companii importante romanesti ca Policolor, Murfatlar sau TVR, partener Trout & Partners pentru birourile din Bucuresti, Chisinau si Viena. Experienta sa numara 11 premii Effie, start-up-ul si dezvoltarea unor agenții de advertising importante si lansarea si pozitionarea unor branduri cunoscute romanesti. In echipa Marks, Iulian Padurariu activeaza ca si consultant de marketing asociat.

Cosmin Ochisor

Cosmin Ochisor

Business Development Manager, Hubraum,T-Mobile Polska (Deutsche Telekom)

Mai multe detalii

Pasionat de start-up-uri  aflate in stadii incipiente de dezvoltare si detinator de experiente relevante de la strategii de finantare la design de produs, go-to-market si dezvoltarea echipei, Cosmin are un rol activ in dezvoltarea scenei de startup-uri din Europa Centrala si de Est prin mentorat, conectarea fondatorilor cu jucatori-corporatii si investitori, dar si prin sustinerea activa si dezvoltarea de programe si evenimente dedicate startup-urilor.
Cosmin lucreaza in prezent la dezvoltarea Hubraum ca incubator pentru startup-uri din Europa Centrala si de Est, gândind strategia de program pentru aceasta zona si implementând-o la nivel international – prin parteneriatul intre Deutsche Telekom si jucatori locali din mediul de startup-uri. Lucreaza, de asemenea, direct cu o parte dintre companiile din portofoliul Hubraum, concentrându-se pe strategia de produs, go-to-market si parteneriate DT.

Anca Harasim

Anca Harasim

Director Executiv, Camera de Comert Americana din Romania

Mai multe detalii

Coordonează de 15 ani, ca director executiv, activitatea uneia dintre cele mai importante asociatii de business din Romania, Camera de Comert Americana din Romania (AmCham), care reuneste peste 400 de companii, internationale si locale.

Dan Enache

Dan Enache

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei”

Mai multe detalii

Academicianul Nicolae Victor Zamfir a lucrat la numeroase institute, laboratoare universitare si mari laboratoare nationale, atat in Europa, cat si in Statele Unite ale Americii. Este fizicianul care conduce Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP), fabulosul proiect de la Măgurele, care repune Romania in randul elitei stiintifice mondiale.

Varujan V. Pambuccian

Varujan V. Pambuccian

Presedinte, Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii, Camera Deputatilor

Mai multe detalii

Varujan V. Pambuccian, politician roman de etnie armeana, de profesie matematician si informatician Este doctor în matematica al Facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii Bucuresti Din anul 1996 este deputat din partea minoritatii armene din Romania. Din anul 2000 conduce Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din cadrul Camerei Deputatilor.

Octavian Badescu

Octavian Badescu

Founder Sameday Courier si Lokko

Mai multe detalii

Octavian Badescu, antreprenor cu investitii in sectorul serviciilor, cu o experienta manageriala de 15 ani in curierat rapid, este fondator si actionar majoritar Sameday Courier, prima firma de curierat listata pe Bursa si prima companie romaneasca listata pe platforma AeRO. De asemenea este fondator al proiectului Lokko, prima aplicatie de curierat bazata pe crowdsourcing din SEE si un sistem inovator de management al comenzilor.
Absolvent ASE si SNSPA, Octavian Badescu si-a aprofundat pregatirea teoretica cu un curs de EMBA organizat de catre ASE/INDE in cooperare cu CNAM/Paris. Octavian Badescu este co-fondator si vicepresedinte al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania.

Florin Bonciu

Florin Bonciu

Vicepresedinte Cercetare, Universitatea Romano Americana; Cercetator, Insititutul Economic Mondial

Mai multe detalii

Absolvent al Facultatii de Comert din cadrul Academiei de  Studii Economice, doctor in stiinte economice cu lucrarea Cooperarea  Internationala in domeniul tehnologiilor de varf, este cercetator stiintific la Institutul de Economie Mondiala, profesor universitar la Universitatea Romano-Americana, membru In Consiliul Stiintific Consultativ al Institutului European din Romania.

Dorin Dumitrescu

Dorin Dumitrescu

Presedinte, Intelligent Transport Systems Romania

Mai multe detalii

Presedintele Intelligent Transportation Systems Romania, membru in European iMobility Forum, American Management Academy si cercetator in cadrul Institutului de Cercetări in Transporturi –INCERTRANS.