Slide background
6 Aprilie 2016,
Hotel Intercontinental,
Bucuresti
REZERVA-TI UN LOC!
Slide background

6 Aprilie 2016,
Hotel Intercontinental,
Bucuresti

REZERVA-TI UN LOC!

De ce sa participi?

Vino si descopera puterea inovatiei! Vei afla care este realitatea in domeniul in care lucrezi si cum poti identifica inovatia potrivita companiei tale. Vei invata strategiile si metodele de aplicare a inovatiei. Descopera cum poti imbunatati performantele propriului business!

Audienta

Evenimentul reuneste profesionisti recunoscuti pentru spiritul inovator cu manageri care isi doresc sa aduca un plus companiei in care lucreaza. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management care vor sa afle cele mai noi practici de inovare, pe plan international.

Speakeri

Va invitam sa-i cunoasteti pe liderii de companii care implementeaza modele de inovatie, atat in cadrul companiei lor, cat si in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Conferinta reuneste specialistii care dau tonul in industria digitala pentru a dezvolta nise, care in urma cu cativa ani nici macar nu existau.

Biz Innovation Forum

Tehnologia modeleaza lumea in care traim si mediul de afaceri, dictand progresul la nivel global. In noul context, peste 84% din directori sunt de acord ca inovatia este importanta pentru cresterea companiei, dar numai 6% sunt multumiti cu performanta lor in inovare.

Conectivitatea permanenta si mobilitatea, oferite de progresele tehnologice, deschid granita unui imens potential, aducand companiilor oportunitati uriase. Insa, ele vin alaturi de mari provocari, iar companiile sunt obligate sa navigheze printr-un adevarat hatis tehnologic.

Biz Innovation Forum ofera acces la profesionistii care va pot ghida in noul univers in care ne desfasuram activitatea.

Vino la o editie dedicata inovatiei tehnologice si shared economy, powered by Uber!

ORGANIZATOR

 
biz-logo11.fw

PARTENER

 
Uber site

SPONSORI

 
logo-flanco
Telekom-site

CAFEAUA OFICIALA

 
Nespresso_MIC

CU SPRIJINUL

 
gt
update adv logo
Ad-production
logo-efden-1 (1)

PARTENERI MEDIA

 
cariere
9am
business-24
techcafe
anis.fw
rcw
pr-wave
IQads_logo
 
ziare
comunicate
softlead
comunicate afaceri
learning
zelist
eJobs
hr club
smark jp
iaa jpg
image description
siglaITS2
olivian-ro-logo
Antreprenori_Anonimi_LOGO_2016