Huawei angajează încă 60 de specialiști IT&C în România
Reading Time: 2 minuteHuawei România are în prezent peste 60 de poziții deschise pentru diverși specialiști IT&C, fiind una dintre puținele companii de pe piața locală care au păstrat ritmul angajărilor chiar și în perioada pandemiei.
Pozițiile deschise la Huawei se referă atât la roluri tehnice în inginerie (optică, NOC IP, service software, fixed network, cloud computing, database architect), precum şi la poziții în zonele de suport, în cele 8 centre de servicii: contabili, specialişti în procesare PO, specialiști în resurse umane etc.
“Chiar și în această perioadă dificilă pentru întreaga economie, angajaţii au păstrat toate beneficiile: salariile au fost mentinute la acelasi nivel sau crescute, pentru top performeri, s-au acordat in continuare bonusuri de performanţă, de proiect sau de loializare, tichete de masa, sau abonamente de sănătate. În plus, pentru cei care lucrează prin rotaţie de la birou, compania decontează transportul cu maşina personală sau taxi, într-un anumit plafon. În această perioadă am organizat seminarii de suport, susţinute de specialişti, pe teme de interes: măsuri de prevenţie împotriva COVID, managementul stresului, tehnici pentru un somn mai bun sau cum să integrăm sportul în rutina zilnică de acasă”, a declarat Veronica Cristea-Nanu, Senior HR Manager & Business Partner la Huawei România.
În prezent, Huawei are peste 2.300 de angajați în biroul central și în cele 8 centre de servicii înființate pe perioada celor 18 ani de activitate în România. Indirect, compania a mai creat alte peste 4.100 de locuri de muncă în lanțul său de furnizori.
Aproximativ 10% dintre angajaţii Huawei din România lucrează în birou, prin rotaţie, fiind implementate măsuri de protecţie extinse: aparat pentru citirea temperaturii la intrarea în birou, măşti la dispoziţia angajaţilor, produse de igienizare a mainilor şi a spatiului, panouri despărţitoare între birouri.
Huawei se implică și în educația tinerilor care urmăresc o carieră în domeniu prin programe de pregătire şi de internship, precum Seeds for the Future sau ICT Academy, care ajută studenții să îşi contruiască o bază în lucrul cu noile tehnologii şi să aibă acces la inovaţiile din domeniu.
Foto: © LCVA – Dreamstime.com
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz