Chef Oana Coantă despre noua bucătărie românească
În urmă cu nouă ani a deschis Bistro de l'Arte, unde a construit meniuri, a inventat mâncăruri, a învățat și a...
Featured
În urmă cu nouă ani a deschis Bistro de l'Arte, unde a construit meniuri, a inventat mâncăruri, a învățat și a...
Festivalurile gastronomice au încurajat antreprenorii să își înființeze tot mai multe afaceri de tip food truck, astfel că, în prezent, industria...
În urmă cu cinci ani a condus echipa României la Cupa Culinară Mondială de la Luxemburg, performanță care a venit la...
Alpha Bank Romania a înregistrat în prima jumătate a anului un profit brut de 9,9 milioane euro și o creștere de...
Compania poloneză AmRest deschide, la finalul lunii septembrie, primul restaurant Burger King la București. AmRest continuă procesul de expansiune al Burger...
Deși în ultimii ani mediul de afaceri a încercat pe toate căile să explice că predictibilitatea legislației fiscale este foarte importantă,...
Pentru mai bine de trei decade, Jeanne Liedtka a lucrat în postura de consultant pentru evoluția business-ului cu cele mai influente...
O coreografie de 6 minute cu 60 drone de 247 de metri lungime la o înălțime de 120 de metri deasupra...
Pentru fanii primei ediții de Masterchef, este D'Artagnan, pentru Gault & Millau este ”Cel mai bun chef al anului 2018”, iar...
Au transformat obstacolele în oportunități, și-au construit cariere de succes sau au urmat calea antreprenoriatului și vor urca pe 5 septembrie...
Noua gamă Samsung Galaxy Note10 a generat în România cu 20% mai multe precomenzi decât Galaxy Note9 anul trecut, potrivit unui...
Uber Eats introduce în România posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Peste 300 de restaurante s-au alăturat...
Doar 47% dintre românii emigrați își doresc să se reîntoarcă în România, cu 10 procente mai puțin decât în 2017, arată...
Cea de-a treia ediție Best Chefs, un proiect editorial Biz și Häagen-Dazs, propune o călătorie culinară spre noi destinații savuroase, alături...