Ovidiu Strugaru, innerpride: În branding, e mai ușor de lucrat cu o companie internațională decât cu o companie românească
Creată încă de la început cu viziunea de a fi o companie focusată exclusiv pe branding, innerpride este una din primele...
Featured
Creată încă de la început cu viziunea de a fi o companie focusată exclusiv pe branding, innerpride este una din primele...
Antreprenorul să încerce să vândă cât mai puțin și cât mai târziu din afacere pentru că altfel riscă să încheie o...
Zece ani de nota zece: anul acesta se împlinesc zece ani de la lansarea Answear, un retailer online de fashion care...
Când vorbim despre reforma sistemului educațional, ne raportăm instinctiv la modelele internaționale. Contextul pandemic al ultimilor doi ani și migrarea către...
Zilele Biz încep luni, 8 noiembrie, cu Ziua de Antreprenoriat, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc. Scoatem...
Black Friday, cunoscută în mod tradițional drept ziua cu cele mai mari reduceri, se anunță a fi anul acesta un adevărat...
Fondul de private equity Morphosis Capital Fund a achiziționat împreună cu investitorii săi pachetul majoritar de acțiuni, 51%, din EMI. Valoarea...
Centru de estetică de tip boutique, specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, care aduce aproape...
Ultimele 18 luni au schimbat statu-quo-ul în toate domeniile. Mulți specialiști se așteptau ca 2020-2021 să fie un spin-off al perioadei...
Pe strada Buzești din București, găsim un magazin atipic. Produsele se vând în stil vrac, nu se folosește plastic, nu există...
Între 8-12 noiembrie, la Zilele Biz, se reunesc profesioniștii care scriu istoria afacerilor din România. Cei mai importanți lideri din antreprenoriat,...
La mai puțin de o lună de la începutul livrărilor, Dacia Spring a ajuns deja la primii 1.000 de clienți din...
Regizorul Bobi Pricop nu mai are nevoie de prezentări speciale. Spectacolele sale transcend spațiul scenic și deschid conversații, răspund la întrebări...
Forager este un bistro deschis doar trei zile pe săptămână cu preparate bazate pe fermenți, cu opțiune de takeaway în recipiente...