Ingrediente pentru viitor: Sol și Suflet
În 2021, Institutul de Cercetare în Permacultură din România și Kaufland România lansau proiectul Sol și Suflet, primul Centru Permanent de...
În 2021, Institutul de Cercetare în Permacultură din România și Kaufland România lansau proiectul Sol și Suflet, primul Centru Permanent de...
Sprijinirea producătorilor locali este parte integrantă din strategia Kaufland, dar implicarea în ferma Sol și Suflet are și o componentă de...
Alex Tudose este primul angajat cooptat în proiectul Sol și Suflet, dar legăturile lui cu agricultura sustenabilă și Ionuț Bădică, managerul...
După trei ani de inovație și cercetare, Ferma Sol și Suflet, un pionier în agricultura regenerativă din România, a ajuns la...
După trei ani de inovație și cercetare, Ferma Sol și Suflet, un pionier în agricultura regenerativă din România, a ajuns la...
Institutul de Cercetare în Permacultură din România și Kaufland România lansează proiectul Sol și Suflet, primul Centru Permanent de Inovare, Producție...