Când mănâncă românii sandvișuri?
Ciorbă sau sandviș? Poate nu este un obicei zilnic, dar tot mai mulți români aleg un sandviș, iar lanțul de restaurante...
Ciorbă sau sandviș? Poate nu este un obicei zilnic, dar tot mai mulți români aleg un sandviș, iar lanțul de restaurante...
Mâncarea proaspăt preparată, chiar și atunci când ești pe fugă? Da, la OMV! "Am găsit în OMV un partener de încredere....
Chef Joseph Hadad îi surprinde pe gurmanzii bucureșteni cu un nou restaurant. Acesta a inaugurat braseria Caju, un local casual, cu...
Capitala noastra a devenit in ultimii ani un mix de traditii culinare din toata lumea. Bucurestenii devin pretentiosi si isi doresc...
Cand spui “autobuz”, cu siguranta nu te gandesti la distractie, nunti, teatru sau restaurant. O idee nonconformista incepe sa prinda contur,...
Se poate manca la Bucuresti mai bine ca la Paris si intr-o "cantina" mai bine ca intr-un restaurant fin? Un maramuresean...
IKEA Romania a lansat catalogul cu produse valabil pentru 2016. In perioada 17 august – 6 septembrie, noul catalog are 328...
Cu 700 de milioane de lei investiti in cei 20 de ani si o echipa de peste 4000 de angajati, McDonald's...
Hotel Epoque a incheiat un parteneriat cu Grupul High End Restaurant Solutions (H.E.R.S) pentru managementul operational specific si integrat al sectorului...
Crowne Plaza Bucharest aduce in Romania conceptul “market to table” prin lansarea noului restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a...
In parteneriat cu Petrom, Subway a intrat pe segmentul restaurantelor drive-thru din Romania. Noul restaurant, din incinta statiei Petrom Vestem, este...
Joseph Hadad a venit prima data in Romania in 1996. Un an mai tarziu, a venit cu un contract pe doi...
Bine plasat, in Piata Victoriei, in apropiere de cladiri de birouri, lantul american de tip fast food a deschis pe 10...