#BizItalia: Lumea culinară descoperă cafeaua excepțională
Integrarea cafelei în experiența culinară este din ce în ce mai des întâlnită în restaurantele prestigioase din lume, unde tot mai...
Integrarea cafelei în experiența culinară este din ce în ce mai des întâlnită în restaurantele prestigioase din lume, unde tot mai...
Am intrat în bucătăria restaurantului ViVa din Milano, recompensat cu o stea de renumitul ghid Michelin, unde am văzut-o în acțiune...
Dacă urmăriți revista Biz pe rețelele de socializare, probabil știți că săptămâna viitoare începe #BizItalia, un proiect prin care echipa Biz...
În această toamnă, Nespresso invită iubitorii de cafea într-o călătorie în Italia pe urmele istoriei complexe a cafelei, odată cu lansarea...
Nespresso implementează o nouă strategie de distribuție în România, aliniată cu strategia globală a companiei, care presupune colaborarea cu Groupe SEB...
Atunci când vine vorba de gastronomie, atenția la detalii a chef-ilor și modul de preparare sunt cele care scot în evidenţă...
În luna martie s-a împlinit un an de la debutul fenomenului work from home, care a reușit brusc să ne scoată...
Călătoriile sunt unul dintre lucrurile care mi-au lipsit cel mai tare în această perioadă. Visez să mă plimb pe o stradă...
Reciclarea este îmbrățișată din ce în ce mai mult în România, avem 60 de puncte de reciclare și avem ambiția să...
Campionii sustenabilității au fost premiați ieri, 30 septembrie, de către revista Biz, în cadrul galei Biz Sustainability Awards 2020. Au fost...
De astăzi, Nespresso își ia angajamentul ca până în 2022 orice ceașcă de cafea Nespresso, atât din gama pentru acasă, cât...
Nestlé își intensifică acțiunile de transformare a ambalajelor sale în ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile până în 2025 și de reducere...
Nestlé lansează pe piața românească o nouă gamă de cafea sub brandul Starbucks. Noile produse sunt disponibile în magazine și online...
Gradele termometrelor urcă în fiecare zi, ceea ce face ca această vară să fie una foarte toridă și de care o...