Studiu Hospitality Culture Institute: Industria de servicii alimentare a crescut cu 16% în 2023
Industria de servicii alimentare din România a crescut cu 16% în 2023, atingând o valoare totală de 6.31 de miliarde de...
Industria de servicii alimentare din România a crescut cu 16% în 2023, atingând o valoare totală de 6.31 de miliarde de...
76,2% dintre liderii industriei HoReCa nu vor lansa noi campanii de recrutare anul viitor, însă, peste 70% au în plan programe...
Digitalizarea este subiectul care îi preocupă cel mai mult pe antreprenorii din industria ospitalității, însă puțini fondatori implementează într-un mod accelerat...
F&B Business Accelerator, program pentru startup-urile din FMCG și ospitalitate, primește, de luni, înscrieri pentru antreprenori. Fostul program Acceleratorul HoReCa Business...
Antreprenorii care vor participa la cea de-a doua ediție a acceleratorului HoReCa Business Accelerator, organizat de Hospitality Culture Institute, vor avea...
Valoarea totală anuală a pieței de mâncare gătită și băuturi out of home în cinci dintre cele mai mari orașe din...
Acceleratorul HoReCa Business Accelerator, dezvoltat de Hospitality Culture Institute, se extinde în 2021 cu a doua ediție și va acorda un...
Piața de food&drinks service (restaurante standard, fast-food, cafenele, cantine, pub-uri şi supermarket-uri) se va dubla în 2021 la 20 miliarde de...
O mare parte dintre români vor să își petreacă vacanța din următoarea perioadă în țară, printre destinațiile pe care le vor...
Românii declară că vor ieși în oraș pentru a mânca la restaurant odată cu ridicarea restricțiilor, iar principalul criteriu de alegere...
HoReCa Business Accelerator, un program lansat de Hospitality Culture Institute, dedicat antreprenorilor care inovează în industria HoReCa își dublează numărul de...
În ultimile două săptămâni a fost înregistrată o scădere de peste 20% a consumului în restaurante în raport cu aceeași perioadă...
Hospitality Culture Institute începe înscrierile pentru prima cohortă a programului HoReCa Business Accelerator , un proiect realizat în parteneriat cu Banca...
Piața de mâncare gătită a înregistrat o dublare în ultimii doi ani și 73% din totalul comenzilor din restaurante au valori...