Un chef din ghidul Michelin vine în România
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the Stars”, evenimentul organizat...
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the Stars”, evenimentul organizat...
Cum a reușit Claudia Militello, cofondatoarea lanțului de restaurante Sciccheria Ristoriante Italiano să pună bazele unui parteneriat unic în gastronomia românească,...
După succesul înregistrat de Sciccheria Ristorante Italiano, prin care universul Michelin este mai aproape de pasionații de gastronomie din România, lanțul...
Cum plănuiește Giuseppe Raciti, un chef sicilian din ghidul Michelin care a început o colaborare cu Sciccheria Ristorante Italiano, un lanț...
Sciccheria Ristorante Italiano, un loc care oferă experiențe de neuitat întregii familii, îi așteaptă pe cei mici cu un spațiu de...
La puțin timp după deschiderea unui nou restaurant, o investiție de peste 500.000 de euro, Sciccheria a anunțat un parteneriat unic...
Când am intrat în bucătăria restaurantului Lasarte, răsplătit cu trei stele Michelin încă din 2017, nu mică mi-a fost surpriza să...
Restaurantele Sciccheria anunță programul Issima, o colaborare inegalabilă, cu Giuseppe Raciti, cheful care a adus restaurantului Zash, din Italia, o stea...
O experiență demnă de celebrul ghid Michelin a avut loc în țară, la jumătatea lunii mai, cu ocazia schimbării identității restaurantului...
Restaurantul bucureștean Gramont, localizat în Suter Palace Heritage Boutique Hotel, anunță un nou concept gastronomic, „La Symfleurie”, o cină eveniment, ce...
Cu ocazia împlinirii unui an de la lansare, restaurantul Sciccheria a organizat o seară dedicată gastronomiei siciliene, în care Michael Passarelli...
La începutul lunii aprilie, pasionații de gastronomie au avut oportunitatea să se bucure de o experiență demnă de un restaurant distins...