Provocările pandemiei. Ce așteptări au restaurantele pentru următoarele trei luni
Adaptabilitatea este vizibilă, peste 95% din restaurante au întreprins deja sau vor întreprinde modificări mai mici sau semnificative ale afacerii în...
Adaptabilitatea este vizibilă, peste 95% din restaurante au întreprins deja sau vor întreprinde modificări mai mici sau semnificative ale afacerii în...
Restaurantele au reacționat rapid la pandemie și antreprenorii din domeniu prevăd schimbări până la stabilizarea unui nou modelde business sustenabil. Una...
Echipele de bucătari din 20 de restaurante bucureștene vor pregăti pe parcursul lunii următoare peste 8.000 de mese calde, pentru cadrele...
Gault&Millau România a deschis Go-Mio, cel mai mare mare restaurant online din România. Este vorba despre o inițiativă care funcționează ca...
În primele zece luni ale anului 2019, consumul de pește pe piața HoReCa din București a crescut cu aproape 10%, potrivit...
Gault&Millau a lansat ediția 2019 a ghidului de restaurante pentru România, cel mai prestigios premiu fiind acordat lui Alexandru Dumitru (restaurantul...
După ghidul gastronomic, lansat în mai 2018, care a inclus 141 restaurante și localuri POP din București și alte 5 orașe,...