Un chef din ghidul Michelin vine în România
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the Stars”, evenimentul organizat...
Felix Lo Basso, un chef din ghidul Michelin, vine în România, pentru o nouă ediție „Azuga Under the Stars”, evenimentul organizat...
Bogdan Panaite și Alin Vădean își vor expune preparatele în fața juriului din Finala Regiunii Europa de Sud și Mediteraneană a...
Cum îi atrage chef Alex Petricean pe tinerii din țară să descopere savoarea bucătăriei românești prin deschiderea restaurantului NOUA BAR, cum...
ARTPRINT S.A, Divizia Publishing anunță relansarea celor patru website-uri din portofoliu: revista-femeia.ro, revista-casasigradina.ro, e-cuisine.ro, și sanatatea-de-azi.ro, care continuă să le ofere...
După ce a deschis un restaurant în București, în plină pandemie, brandul internațional TUYA s-a extins în orașul grecesc Mykonos, în...
O noua colaborare inedită pe scena HoReCa din România: Beans&Dots și Alex Petricean își unesc forțele pentru dezvoltarea componentei gastronomice a...
Numele lui Antonio Bachour este asociat cu hoteluri și patiserii de renume mondial, inclusiv cu coordonarea St. Regis din Miami sau...
Vineri, Culinaria Banatica pregătește un nou eveniment dedicat identității gastronomice locale, găzduit de Grătarul cu Ștaif din Timișoara, începând cu ora...
Selgros și Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism anunță încheierea unui parteneriat strategic, care are ca scop dezvoltarea gastronomiei...
Primul studiu despre identitatea culturală gastronomică a României oferă o imagine a modului în care bucătăria este percepută de generațiile actuale,...
Carrefour România și Fundația WorldSkills România, cu sprijinul Fundației Carrefour din Franța, lansează Education for Sustainable Cooking, un proiect adresat elevilor...
Copiii din 6 comunități Teach for Romania, îndrumați de profesorii coordonatori, au cules rețete din gastronomia localităților Vidra – județul Vrancea,...
Aplicația ialoc a creat CulinaRO Fest, evenimentul dedicat celebrării Zilei Gastronomiei și Vinului Românesc organizat împreună cu Cosmin Dragomir, fondator GastroArt,...
DelicioUS! reprezintă prima platformă din România dedicată exclusiv gastronomiei americane, pentru a intermedia legătura dintre bucătăria Statelor Unite și pasionații din...