Conferințele de primăvară LəRN
Reading Time: 2 minuteConferințele de primăvară LəRN lansează Programul de formare în managementul cultural și aduc la București o serie de întâlniri creative și lunch-uri pop up programate pe parcursul weekendurilor 11-12 mai și 18-19 mai.
Al doilea modul al Conferințelor de primăvară LəRN are loc în weekendul 18-19 mai, la MARe – Muzeul de Artă Recentă și la The Institute, unde vor susține conferințe și prezentări Roxana Gamart – cofondator Galeria Mobius, Ioana Ciocan – general manager Pavilionul de Artă București – Art Safari, Ștefan Voloacă – director marketing Universitatea Spiru Haret, Andrei Borțun – CEO The Institute, John Varbiu – organizator Summer Well, Chris Simion-Mercurian – regizoare de teatru, fondatoare Grivița 53 și Arcadie Rusu – coregraf, cofondator și manager Linotip – Centru Independent Coregrafic.
Programul primului weekend – 11-12 mai – a început cu un tur ghidat în zona Piața de Flori – Palatul Bragadiru – Cartierul Uranus – Academia Română – The Ark. Apoi a fost o vizită la The Ark unde au fost programate trei prezentări și conferințe susținute de Erwin Kessler – director MARe – Muzeul de Artă Recentă, Doru Frolu – arhitect, co-managing partner The Ark și Piet Jaspaert – vicepreședinte Europa Nostra.
12 mai a fost rezervată prezentărilor și conferințelor de la Nod Makerspace, unde cursanții LəRN au stat de vorbă cu speakerii Tamina Lolev – arhitect, co-fondator Nod Makerspace, Ștefan Teișanu – director executiv Centrul Cultural Clujean, Simona Neumann – director executiv Timișoara 2021, Capitală Europeană a Culturii, Vlad Tăușance – strategist Argo și consultant Fundația Friends for Friends, Mihnea Gheorghiu – global digital creative director Publicis Milano și global creative director Diesel și Trevor Davies – director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017.
Platforma Avansată de Educație LəRN este inițiată de un grup de profesioniști în educație, comunicare, antreprenoriat, inovație socială și cultură, sub umbrela Universității Spiru Haret și a Fundației România de Mâine. Platforma LəRN oferă o soluție inovatoare în formarea profesională a managerilor și liderilor pentru o mai bună integrare pe piața muncii de astăzi printr-o serie de trei formate educaționale: Programul de Formare în Managementul Cultural, Programul de Formare în Inovare Socială și Programul de Formare în Coaching și Dezvoltare Personală. Programele LəRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate și pe comunicarea directă dintre speaker și participanți. LəRN beneficiază de parteneriate cu universități străine, institute culturale și asociații de business, iar cursurile sunt susținute de lideri profesioniști români și străini.
credit foto: ID 45807030 © Rawpixelimages | Dreamstime.com
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz