Digital

Premieră în rândul clădirilor de birouri din România: Campusul CBC din Cluj-Napoca și-a lansat prima aplicație de tenant experience

Reading Time: 3 minute

Cluj Business Campus a lansat CBCampus APP, aplicația ce reunește toate funcțiunile clădirii de birouri, începând cu cele de bază, precum partea de acces în clădiri și booking și continuând cu funcțiunile de facility management si evenimente. Utilizatorii pot interacționa cu ecosistemul și comunitatea CBC folosind telefonul.

Accesul în campus și în birouri a fost și el integrat în aplicație. Intrarea în parking, în clădire și în birou se poate face tot prin aplicație. Este suficient să ai telefonul la tine și porțile de securitate se deschid printr-un gest al mâinii.

Aplicația are, de asemenea, funcțiunile de visitor management și digital mailroom prin care utilizatorii pot gestiona mai ușor sosirea oaspeților sau gestionarea curierilor. Oaspeții nu mai se înregistrează la intrarea în clădire, ci primesc pe email credențiale cu care intră în clădire la ora la care sunt așteptați. La fel, activitatea coletelor care sosesc și pleacă este direct gestionată din aplicație, cu notificări de status pentru fiecare utilizator.

Partea de facility management este și ea integrată în CBCampus app. Practic, utilizatorii ridică tichete și cer soluționarea tuturor problemelor legate de operarea clădirilor direct din app, fiind mereu la curent cu situația rezolvării tichetelor ridicate și având posibilitatea să ofere nota de satisfacție la fiecare tichet.

Componenta de comunitate a aplicației conectează chiriașii cu experiențele campusului

Aplicația are un marketplace în care sunt listate produse de la toți vendorii campusului și nu numai, unde se găsesc discounturi speciale doar pentru comunitatea de la birou.

Mai mult, prin funcția de preorder & pay utilizatorii își pot comanda și plăti prânzul, abonamentul la sală, cafeaua și ce mai doresc, economisind timp de așteptare și bani.

Nu în ultimul rând, tot în aplicație, utilizatorii se pot înscrie la evenimentele de wellbeing dedicate comunității, de la cluburile de yoga și drumeții, până la evenimente de learning sau petreceri.

Nu a fost omisă nici funcția de socializare, în rubrica de comunitate fiind afișați membrii comunității care doresc asta, grupați pe companiile la care sunt angajați, domeniile de activitate sau interese personale, cu posibilitatea de a lua legătura unii cu alții.

”Lucrăm la acest proiect din 2016, când am decis să digitalizăm tot ce înseamnă o clădire de birouri și o zi la birou în viziunea noastră. Am vrut de la început un super app care să le facă pe toate și nu am lansat doar câte un modul pe care să clădim în timp. De aceea a durat puțin, dar suntem mândri de rezultat și abia așteptăm să vedem reacția utilizatorilor.

Obiectivul nostru este să atragem 60% din oamenii care lucrează în clădirile noastre în aplicație. Pariul nostru este că în viitor nu vor mai exista clădiri de birouri premium fără comunitate și un sistem de operare care să conecteze oamenii cu toate funcțiile și experiențele locului. Mă bucur că acest experiment începe de la Cluj-Napoca, la Cluj Business Campus”, transmite Vlad Buzoianu, CEO CBC și product designer CBCampus APP.

Funcționalitățile diverse și complementare oferite de CBC reduc semnificativ nevoia de deplasare a rezidenților, iar împreună cu evenimentele dedicate comunității, echipa CBC urmărește să încurajeze interacțiunea dintre membrii acesteia. Aceasta este viziunea CBC pentru viitorul muncii hibride, strategie îmbrățișată de tot mai multe companii.

Despre CBC

Proiectul Cluj Business Campus din Cluj-Napoca este o investiție totală de 27 de milioane de euro, care a pionerat conceptul de 1 minute city pe piața de birouri din România. În cei peste 30.000 mp sunt găzduite birouri, apartamente, restaurant, cafenele, rooftop bar, teren de sport, sală de fitness, parc, o grădiniță și o școală cu curriculum internațional, o clinică medicală și un studio de podcasting. În prezent, campusul este la un grad de ocupare de 100%, printre companiile care ai sediul aici se numără Arobs, SAP, DeLonghi, Bitdefender, Tecknoworks.

Romanita Oprea

Recent Posts

„Fiecare copac, o schimbare”, primul proiect de împădurire al grupului DIGI

Grupul DIGI a demarat campania „Fiecare copac, o schimbare”, primul proiect de împădurire al companiei, derulat în colaborare cu Asociația…

4 ore ago

Jason Silva: Viitorul e cibernetic și psihedelic

Jason Silva este speaker, futurist, storyteller și realizator de film, dar cel mai cunoscut este pentru rolul de prezentator al…

4 ore ago

Românii și-ar cumpăra pompe de căldură dacă statul ar acorda subvenții

Mai mult de un sfert (27,51%) dintre respondenții unui sondaj realizat la solicitarea Ariston România plănuiesc să achiziționeze o pompă…

5 ore ago

Cifră de afaceri de 3,57 mld. $ pentru Rompetrol Rafinare în primele nouă luni din 2024

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a înregistrat, în primele 9 luni din 2024, o cifră de…

5 ore ago

Delgaz Grid primește 200 de milioane de euro de la BEI pentru modernizarea rețelei

Banca Europeană de Investiții (BEI) acordă un împrumut de 200 de milioane de euro distribuitorului român de energie Delgaz Grid…

5 ore ago

Magda Costache, Sezamo: Supermarketul online al viitorului

Cu o carieră de peste 19 ani în finance, Magda Costache este, din septembrie, noul CEO interimar Sezamo, supermarketul online…

5 ore ago