Chef Scarlatescu semneaza cu Beraria H
Reading Time: < 1 minutBeraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea lui Chef Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile celebrului bucatar nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparate, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a procedurilor din bucatarie. Astfel, gustul mancarii va fi, la randul sau, un diferentiator cheie pentru Beraria H.
“De la inceput Beraria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spatiu dedicat unei berarii in Sud Estul Europei si cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toti amatorii de distractie. Dupa cinci luni de la lansare, vrem ca si despre meniul Berariei H sa se vorbeasca la superlativ. Practic, odata cu venirea lui Catalin Scarlatescu – cel mai bun chef din Romania – facem trecerea de la mancare buna la mancare memorabia”, spune Vlad Dumitru, General Manager al Berariei H.
Astfel, din data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berariei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile in noul meniu, toate purtand semnatura chefului Scarlatescu: de la supa crema de peste si pana la hamburgerul de carne Black Angus cu dulceata de ceapa si camembert, totul intr-o chifla dupa o reteta originala a lui Scarlatescu.
“Noul meniu al Berariei H este, pur si simplu, chimie, fizica si matematica. Mancarea nu este una sofisticata, ci mai degraba clasica, cu specific de berarie. Nu exista preparate vedeta, toate trebuie incercate:carnatii, ciolanul, snitelul vienez, dar si preparatele din carne de porc mangalita sau coaste scurte de vita. Incepand cu 19 februarie va invit sa va convingeti ca gustul este cu adevarat fabulos”, spune chef Catalin Scarlatescu.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz