Stiri

Celebrul Chef Quique Dacosta, trei stele Michelin vine în România pentru 3 zile, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023

Reading Time: 2 minute

Singureni Manor Equestrian Retreat, desemnat „Cel mai bun resort din România” la Top Hotel Conference & Awards 2022, va găzdui începând cu 31 martie un eveniment extraordinar de trei zile, cu participarea celebrului chef Quique Dacosta, trei stele Michelin. Gazda evenimentul va fi chef Alexandru Dumitru și echipa La Hambar.

Oaspeții restaurantul La Hambar vor avea șansa de a testa preparatele de excepție pregătite de către Quique Dacosta. Acesta a primit cea mai înaltă distincție din partea Ghidului Michelin – trei stele acordate pentru Restaurantul Quique Dacosta. În ultimii ani, restaurantul a fost inclus în lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de către prestigioasa revistă „The Restaurant”.

Astăzi chef Quique Dacosta este cunoscut în întreaga lume pentru expresia sa artistică culinară. În creațiile sale încorporează cultura și gusturile spaniole, adăugând excelența, inovația și tradiția.

Chef-ul, recent distins cu Medalia de Aur pentru Meritul în Arte Frumoase și numit de către Academia Regală de Gastronomie cel mai bun restaurator spaniol, a transformat Quique Dacosta Restaurant într-o adevărată Mecca pentru ”Haute Cuisine”.

În timpul evenimentului de la Singureni Manor, cei doi bucătari și echipele lor vor pregăti un meniu de degustare creat special pentru această ocazie. Fiecare fel de mâncare va fi asociat cu vinuri fine, selectate cu grijă de către somelierul lui Quique Dacosta, din colecția de vinuri din La Hambar.

”Acest eveniment este o șansă unică pentru mine de a învăța lucruri noi despre alte culturi, pe care le admir. În același timp, este o oportunitate de a duce mai departe amprenta noastră culinară, modul în care înțelegem bucătăria și modul de a găti, dincolo de granițele restaurantului nostru din Dénia, Spania. Mulțumesc Restaurantului La Hambar pentru invitația adresată mie și echipei mele,” a declarat Quique Dacosta.

Alexandru Dumitru și-a exprimat entuziasmul legat de vizita lui Quique Dacosta în România„Sunt extrem de încântat să-i urez bun venit lui Quique Dacosta la Restaurantul La Hambar. El va aduce La Hambar un set bogat de cunoștințe și tehnici culinare!”.

Oaspeții vor avea ocazia de a se răsfăța cu un meniu de degustare cu mai multe feluri, fiecare fel de mâncare fiind realizat cu cele mai bune ingrediente și cu atenție sporită la detalii. Experiența culinară costă 1800 Ron/per persoană și oferă șansa de a explora gastronomia de ultimă oră a lui Quique Dacosta.

Biletele sunt limitate la doar 126 de oaspeți și rezervările se pot face online: https://lahambar.superbexperience.com/

Romanita Oprea

Recent Posts

Neoversity, o nouă platformă educațională, caută să rezolve criza orientării în carieră a Gen Z

Pentru tinerii din România, incertitudinea în carieră începe devreme: peste 40% dintre elevii de 15 ani nu au un plan…

15 ore ago

Maxim istoric de Black Friday 2024 prin canalele Băncii Transilvania

Numărul tranzacțiilor realizate prin canalele Băncii Transilvania – cu cardurile BT și la POS-urile băncii – a ajuns la maxim…

o zi ago

Black Friday la eMAG cu rezultate impresionante. Creștere de 22%, vânzări de aproape 900 milioane lei

A 14-a ediție de Black Friday la eMAG a stabilit noi recorduri, când peste 647.000 de clienți au comandat 3,2…

2 zile ago

Românii au comandat de peste 800 de milioane de lei de pe eMAG până la 19:30

Cea de-a 14-a ediție de Black Friday la eMAG a depășit toate estimările. Până la ora 19:30, 566.000 de clienți…

2 zile ago

Hidroconstrucția se pregătește de ieșirea din insolvență

Hidroconstrucția, cel mai mare antreprenor român în domeniul construcțiilor hidroenergetice, anunță că se indreaptă pe drumul spre redresare prin definirea…

2 zile ago

Aproape 900.000 de tranzacții în magazinele online de Black Friday. Plăți de peste 550 milioane lei

PayU GPO România, unul din principalii procesatori de plăți online a organizat și anul acesta, de Black Friday, un eveniment…

2 zile ago