Cereal Crunch se extinde în țară, dar și pe piețe externe
Reading Time: < 1 minutCereal Crunch, business preluat anul trecut de antreprenorii Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu, a deschis pe 15 februarie cel de-al doilea cereal bar din București, la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul include peste 100 de tipuri de cereale din toate colțurile lumii, 16 tipuri de lapte și peste 20 de toppinguri, precum și sucuri, cafea sau smoothie.
Conceptul a fost lansat în România în urmă cu doi ani și, acum, noua echipă are în plan dezvoltarea unui sistem de francize care să permită extinderea în România și pe plan internațional.
Pentru anul în curs, obiectivele sunt de a ajunge la 5 francize, deschise în marile orașe din România și în afara țării. Pentru cele două locații deschise, se estimează, în 2020, o cifră de afaceri de aproximativ 350.000 euro.
Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt co-fondatori ai lanțului de cafenele 5 to go, Andrei Alecu este proprietar al Utopia Coffee Bar.
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz