Gastronomia din București s-a diversificat în ultimii ani, iar experiențele culinare au devenit comparabile cu cele din țările cu tradiție în gastronomie și stele Michelin. Poate că nu suntem încă un reper pe harta internațională a gastronomiei de top, dar cu siguranță avem o multitudine de concepte care fac cinste României pe acest segment.
Tendințele culinare sunt în continuă transformare, pandemia cu siguranță a schimbat obiceiurile de consum și așteptările, dar un lucru e cert. Românii iubesc mâncarea bună și adoră să se strângă cu cei dragi la mese mari, copioase. Iar asta ne-a lipsit cel mai mult în ultimii ani. Dorul a fost mare, pofta uneori stăvilită de comenzi pentru delivery sau take-away, concepte dintre cele mai titrate, dar nimic nu se compară cu momentul când mergi într-un loc care și-a pus amprenta în minte și suflet, alături de familie sau prieteni.
Un astfel de loc este Sheraton Bucharest Hotel, care conduce topul locantelor celebre pentru conceptele de brunch. Aici se găsește cel mai inedit concept de brunch, la restaurantul Avalon – Sheraton Brunch Deluxe – o experiență unică ce este completată de spectacolul culinar oferit de Benihana, unul dintre cele mai faimoase branduri de restaurant asiatic, cu o istorie de peste 50 de ani.
După o perioadă îndelungată de așteptare, Sheraton Bucharest Hotel a anunțat redeschiderea sezonului de brunch, cu câteva ediții speciale, pe care abia așteptăm să le vizităm. Sezonul de brunch debutează cu ediția Specială de 1 Decembrie, dedicată Zilei Naționale a României. Oaspeții vor fi întâmpinați cu preparate tradiționale, dar și stații de bufet din cele mai apreciate bucătării internaționale, surprize cu specific românesc și muzica live, într-o atmosferă caldă, primitoare și elegantă.
Nu vor lipsi din ospăț celebrele Sushi bar, zona de gătit live la Teppanyaki, precum și iubitele deserturi de la Centro Cakes.
Prețul pentru o persoană este este de 375 Lei, iar pentru copii sunt prețuri preferențiale, 175 Lei intre 6 – 12 ani, respectiv 85 Lei intre 3 – 6 ani. Pentru copiii de sub 3 ani, accesul este gratuit.
Propunerea Sheraton Brunch Deluxe include și acces la piscina Skyview Pool, începând cu ora 16:00, precum și parcare gratuită.
Deși conceptul de brunch există de zeci de ani, uneori încă se simte ca o noutate în lumea HORECA, datorită popularității sale explozive din ultimii ani. Cei care iubesc experiențele culinare la restaurant, par să nu se sature de acest hibrid mic dejun/prânz, care s-a dovedit a fi și un avantaj de business pentru locantele care aleg să-l ofere.
În timp ce mâncarea este principala atracție a brunch-ului, oferta de băuturi este la fel de importantă. Alegerile clasice, cum ar fi sucul de portocale și smoothie-urile, se bazează pe cererea din ce în ce mai mare pentru alegeri mai sănătoase. Desigur, niciun meniu de brunch nu este vreodată complet fără o selecție de băuturi calde, fie cu ceai și cafea, ciocolată caldă, fiind foarte populare printre oaspeți. În cadrul conceptului de brunch creat de Sheraton Bucharest Hotel, este inclus și un open bar, ce include, pe lângă selecția de băuturi non-alcoolice, și vin spumant.
Brunch-ul este perfect pentru că permite tuturor să doarmă câteva ore în weekend, un lux atât de dorit de milenialii lipsiți de somn. Împingând prima masă a zilei cu câteva ore, oamenii pot combina două mese, de obicei luate la doar trei până la patru ore, și o pot transforma într-un eveniment social informal. Desigur, se poate socializa oricând la prânz sau la cină, dar nu este același lucru.
Sheraton Brunch Deluxe se întâmplă duminica, în intervalul 12:30-16:00, așadar e timp și de o dimineață mai lungă în tihnă, iar apoi câteva ore bune de petrecut cu cei apropiați, într-o atmosferă plăcută și experimentând o multitudine de preparate, fiecare în ritmul său.
Următoarele ediții de brunch sunt planificate pentru cele mai așteptate sărbători din an, de Sfântul Nicoale, pe 4 decembrie, și, probabil cea mai iubită ediție, cea de Crăciun, pe 25 decembrie.
Sheraton Bucharest Hotel a pregătit, de asemenea, și o ofertă specială pentru petrecerile corporate de Crăciun, și va găzdui și o super petrecere pentru noaptea dintre ani, sub conceptul Hopes, Dreams, Goals, Confetti & Prosecco! Un rezumat perfect a atmosferei în care ne dorim să trecem în noul an. Conceptul petrecerii de Revelion include în oferta cina de Revelion, precum și posibilitatea de cazare pentru noaptea dintre ani, cu mic dejun includ pe 1 ianuarie. Prețul pentru cina de Revelion este de 950 Lei de persoană, iar pentru cazare a fost creat un preț preferențial ce pornește de la 115 Eur/noapte.
Găsiți toate informațiile despre oferta hotelului pentru Revelion pe site https://explorebucharest.ro/en/new-years-eve-2023/ sau la telefon 0743145337
Guvernul României a confirmat intenția sa de a achiziționa 32 de aeronave Lockheed Martin F-35 Lightning II de generația a…
Evenimentul emblematic al revistei Haute Culture, Gala The Culture of Luxury, în cadrul căreia sunt celebrate personalități și proiecte remarcabile,…
O recomandare care să-ți aducă înapoi 5% din valoarea cumpărăturilor la POS timp de o lună? Da, dar numai cu…
După expirarea perioadei inițiale a unui contract încheiat cu un furnizor de servicii de comunicații electronice, utilizatorii finali pot opta…
Peste 1300 de organizații neguvernamentale active din România au adresat astăzi o scrisoare deschisă partidelor politice, solicitându-le să își asume…
Carrefour România a finalizat remodelarea hipermarketului Pantelimon, din Șos. Vergului 20, din cadrul Centrului Comercial Esplanada, București, ca urmare a…