Slide background

14 septembrie 2017
ARCUB Gabroveni,
Str. Lipscani 84-90,
București

REZERVĂ-ȚI UN LOC!
Slide background

14 septembrie 2017
ARCUB Gabroveni,
Str. Lipscani 84-90,
București

REZERVĂ-ȚI UN LOC!

De ce să participi?

Evenimentul se adresează persoanelor ce vor să ştie care sunt valorile româneşti şi celor interesaţi de modul în care brandurile autohtone trec testul timpului.

Audienţă

Publicul este format din oameni de marketing şi comunicare din companii, manageri care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor şi specialişti din agenţii de comunicare, media şi PR.

Speakeri

Evenimentul reuneşte cei mai importanţi specialişti în branding, manageri şi antreprenori, profesionişti din domeniul marketingului şi al publicităţii, lideri de opinie şi reprezentanţi media.

BrandRO

Brandingul a evoluat în ultimii ani de la o simplă funcţie a advertisingului la o componentă esenţială în strategia de business cu rol decisiv în lupta pentru diferenţiere pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată în oferte care mai de care mai atractive. Succesul se măsoară în capacitatea de a transforma brand awarness-ul în preferinţă şi loialitate, în capacitatea de diferenţiere şi în arta de a spune o poveste relevantă.

Evenimentul BrandRo împreună cu lansarea cărţii “Cele mai puternice 100 de branduri din România” reprezintă încă o contribuţie a brandului Biz la dezvoltarea industriei de branding în România.

Anuarul reuneşte top "100 cele mai puternice branduri româneşti". Selecţia a fost realizată pe baza clasamentului extras din studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research.

Galerie foto BrandRO 2016

ORGANIZATOR

 
biz
logo-unlock-site2

PARTENERI

 
BT_mic
sistemul medical_orizontal-2
logo gerovital
borsec

CU SPRIJINUL

 
GT
LogoArcub-03
LOGO_PMB_albastru
logo-efden
square-color1 - Copy

Parteneri Media

 
cariere
business-24
comunicate
comunicate afaceri
LEARNING LOGO
logo-nonguvernamental---png-(cu-transparenta) copy
hr club
 
ziare
ejobs-mic
zelist
logo-smark
iqads-logo
pr-wave
logo-iaa
Print