Bookingham se alătură programului SocialFood
Reading Time: 2 minuteÎn primăvara acestui an, Bookingham se alătură cauzei SocialFood și donează un leu pentru o masă caldă, la fiecare rezervare făcută prin platformă
SocialFood, programul asociației înființate de Chef Adi Hădean, a donat până în prezent peste un milion de porții de mâncare caldă gătită persoanelor vulnerabile.
Parteneriatul își propune să crească nivelul de conștientizare al misiunii și activității SocialFood, implicând cât mai mulți membri din comunitate. Începând din luna aprilie 2024, Bookingham va dona 1 RON pentru fiecare rezervare făcută și onorată, prin aplicație sau pe website, la oricare dintre cele peste 2.000 de restaurante listate.
„Bookingham e pentru și despre comunitate. Iar din comunitate fac parte și cei care ies în oraș săptămânal, dar și cei care duc lipsa unei mese calde. Prin parteneriatul cu SocialFood dorim să reducem această discrepanță, implicând cât mai mulți oameni într-o cauză nobilă. Clientul are un impact puternic printr-un simplu gest: o rezervare, care nu ia mai mult de câteva secunde, iar restaurantele pot contribui și mai mult: crescând donația sau dedicând un produs din meniu pentru SocialFood.”
Raul Sideriaș, CEO la Bookingham
Pe lângă implicarea utilizatorilor Bookingham și a restaurantelor din România, parteneriatul dorește să crească gradul de conștientizare a misiunii și activității SocialFood, încurajând implicarea într-un număr cât mai mare a publicului larg.
“Când eram copil, pe la 5-6-7 ani, mă întrebam des de ce ne mai naștem dacă tot trebuie să murim. Apoi, prins cu școala, am uitat întrebarea asta până după 20 de ani, când s-a întors la mine însoțită de multe altele, toate legate de umanitate, de omenire, omenie, condiția omului și toate posibilitățile minunate care sunt oferite de această stare a vieții, în particular. Aș putea spune că toată viața mea e marcată de preocuparea de a fi om și de aplicațiile care derivă de aici. SocialFood e o căutare a umanității din noi și îndrăznesc să spun că am găsit-o în foarte mulți dintre semenii mei în ultimii ani, și legat de Covid19, și legat de criza refugiaților din Ucraina și legat de persoanele vulnerabile pe care le susținem zilnic prin mesele calde donate. Să oferi o farfurie de mâncare unui om flămând și fără mijloace e lucru mare pentru acel om. Zeci de mii de români și companii au făcut și continuă să facă gestul ăsta iar asta ne ține activi.”
Chef Adi Hădean
Urmăriți Revista Biz și pe Google News. Abonamente Revista Biz