Chef Bogdan Alexandrescu a preluat din luna mai conducerea restaurantului de fine dining L’Atelier, din cadrul Epoque Hotel Relais & Châteaux și propune un nou concept gastronomic bazat pe o bucătărie neonostalgică.
“Bucătăria mea este neonostalgică. În viziunea mea, gusturile care ne-au definit copilăria redevin actuale, trăind o nouă poveste prin tehnicile și expresivitatea gastronomiei moderne. Noul meniu de la L’Atelier reprezintă o odă adusă tradițiilor culinare balcanice, sezonalității și autenticității, el explorând, găsind și regăsind semnificația tuturor influenţelor din cultura noastră gastronomică. Faptul că am șansa de a spune povestea acestor gusturi la Epoque mă onorează și mă entuziasmează, pentru că aici toate aceste creații vor prinde viață și își vor redobândi trecutul, dar și viitorul în contextul filosofiei Relais & Châteaux“, declară Bogdan Alexandrescu.
Chef Bogdan Alexandrescu aparține noii generații de bucătari care revoluționează scena gastronomică locală și internațională, prin susținerea întoarcerii la natură și respectul față de moștenirea culinară și față de specificul local.
Lockheed Martin și compania românească Sinteza S.A. au semnat astăzi o scrisoare de intenție pentru licențierea producției de electrolit negativ…
Grupul DIGI a demarat campania „Fiecare copac, o schimbare”, primul proiect de împădurire al companiei, derulat în colaborare cu Asociația…
Jason Silva este speaker, futurist, storyteller și realizator de film, dar cel mai cunoscut este pentru rolul de prezentator al…
Mai mult de un sfert (27,51%) dintre respondenții unui sondaj realizat la solicitarea Ariston România plănuiesc să achiziționeze o pompă…
Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a înregistrat, în primele 9 luni din 2024, o cifră de…
Banca Europeană de Investiții (BEI) acordă un împrumut de 200 de milioane de euro distribuitorului român de energie Delgaz Grid…