Top PR România 2017 prezintă rezultatele topului celor mai performante agenţii de PR, după un studiu BIZ şi Unlock Market Research, aflat la a cincea ediţie.

Topul agenţiilor de PR din România este realizat în baza colectării şi analizei indicatorilor care vizează măsurarea performanţelor de business ale agenţiilor de PR şi a imaginii pe care acestea o au în rândul companiilor care plătesc pentru servicii de consultanţă în comunicare.Ghidul Top PR România este acum la a cincea ediţie.

 

Puteţi comanda Top PR România 2017 prin completarea datelor de facturare.

Costul de achiziţie este 50 lei (TVA inclus) + 10 lei livrarea prin curier. Poate fi comandat si în variantă electronică (PDF) la acelaşi preţ.

Informaţii suplimentare: lelia.petrescu@revistabiz.ro

Iți mulțumim!

 

 

Prin achiziționarea acestei carți, înseamnă că, acceptați termenii și condițiile prezentate mai jos:

Întreg conținutul acestei cărți, inclusiv elementele de design și paginare, sunt protejate prin dreptul de autor, atât în România, cât și în străinătate.

Reproducerea, difuzarea, stocarea, emisia, transmiterea, retransmiterea, transferarea prin orice mijloace, comunicarea publică, transformarea, închirierea sau utilizarea în orice mod a acesteia, fără acordul prealabil și în scris al Biz Agency SRL, constituie o violare a drepturilor de autor.

Informațiile furnizate în această carte electronică sunt doar cu scop informativ. In timp ce noi încercăm să păstrăm informațiile actualizate la zi și corecte, nu există reprezentări sau garanții, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în ceea ce privește informațiile, produsele, serviciile sau graficele conexe, conținute în această carte electronică.