fbpx


IMMLeadership Sustenabil

Opțiuni suplimentare gratuite pentru companii de la Vodafone România

Scris de Alexandru Radescu
Opțiuni suplimentare gratuite pentru companii de la Vodafone România

Comunicațiile mobile s-au dovedit esențiale pentru a trece cu bine peste această perioadă în care multe țări au introdus restricții de circulație pentru a limita răspândirea COVID-19.

Vodafone România a anunțat că ia lua toate măsurile pentru a se asigura că orice posibilă congestie din rețea nu va avea un impact negativ asupra misiunii critice și a altor comunicații esențiale în această perioadă, cum ar fi accesul telefonic și digital la sănătate și educație, sau capacitatea oamenilor de a lucra de acasă.

“În contextul actual în care atât de mulți oameni lucrează de acasă și educația s-a mutat în mediul online, este important ca toți clienții noștri să înțeleagă faptul că utilizarea serviciilor de comunicații într-o manieră responsabilă va permite tuturor să beneficieze de servicii de comunicații de bună calitate”, se arată într-un comunicat al companiei.

Vodafone România poate susține o creștere a traficului în rețea, compania fiind pregătită să ofere aceeași calitate a serviciilor pentru clienții săi și urmând să extindă cât mai mult posibil capacitatea rețelei pentru a gestiona cererea în creștere.

Pentru clienții companii, Vodafone România oferă mai multe opțiuni gratuit, în funcție de nevoile afacerii lor: 300 de minute internaționale gratuite în rețele mobile și fixe către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și toate țările din Spațiul Economic European până la 31 martie.

Clienții business pot activa și o opțiune suplimentară de voce sau date naționale nelimitate sau 600 de minute internaționale gratuite în cadrul Spațiului Economic European, până la 15 aprilie, a declarat Murielle Lorilloux (foto), CEO Vodafone România.

De altfel, toți toți clienții Vodafone România, abonați sau utilizatori de servicii preplătite, beneficiază de apeluri nelimitate gratuite către România din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie până la 31 martie.

De asemenea, operatorul a introdus pentru clienții săi un bonus gratuit cu 300 de minute internaționale către rețele mobile și fixe pentru apelurile către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria, valabil 28 de zile pentru utilizatorii prepaid și 30 de zile pentru clienții cu abonamente. Bonusul poate fi activat în My Vodafone sau la *100#, International.

Publicat la data de: 25-03-2020