fbpx
IMMTehnologie

Unde putem găsi informații gratuite despre companiile din România

Scris de Alexandru Radescu
Unde putem găsi informații gratuite despre companiile din România

KeysFin, unul din principalii jucători de pe piața locală de business information, a lansat KeysFinder, aplicație pentru antreprenorii și angajații români prin care aceștia pot accesa cele mai multe informații de business gratuite despre companiile din România.

KeysFinder oferă acces la informații cheie precum o serie de indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolvență și dosare în justiție, care vin în completarea datelor cu caracter general despre entitățile economice din România.

Cea mai mare parte a informațiilor oferite sunt gratuite pentru cei care își creează un cont în aplicație, iar informațiile complexe furnizate contra cost sunt semnalizate prin butonul “Cumpără”, creditele necesare fiind precizate în dreptul butonului – între 1 și 20 de credite pentru fiecare acțiune contra cost.

“În aceste zile, când Work from home a devenit o realitate pentru mulți angajați și antreprenori români, KeysFin duce mai departe această expresie și o transformă în Work from Phone. Aplicația KeysFinder oferă utilizatorilor toate informațiile de care au nevoie pentru o imagine de ansamblu relevantă despre partenerii de afaceri și pentru a fi informați”, a declarat Roxana Popescu, Managing Director al KeysFin.

Aplicația KeysFinder oferă acces la date agregate din surse multiple, direct pe dispozitivele mobile, care rulează pe platformele IOS si Android. Utilizând aplicația, reprezentanții mediului de business pot verifica clienții, furnizorii sau competitorii și pot identifica din timp eventualele probleme, reducând și evitând în acest mod riscurile care pot apărea în derularea unui contract comercial.

KeysFinder pune la dispoziție informații din surse multiple, centralizând date despre companiile locale, din ultimii trei ani, de la Registrul Comerțului, Ministerul de Finanţe, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Monitorul Oficial, Ministerul Justiției și portalul public al Guvernului Romaniei.

În ceea ce privește costul creditelor, utilizatorii pot achiziționa 40 de credite pentru 5 euro, 60 de credite pentru 7 euro sau 90 de credite pentru 10 euro. Pe viitor, utilizatorii vor primi credite gratuite în contextul campaniilor și promoțiilor anunțate în aplicație sau dacă recomandă aplicația și altor utilizatori.

Publicat la data de: 26-03-2020