fbpx
IMM

Soluții securizate de telemuncă

Scris de Loredana Săndulescu
Soluții securizate de telemuncă

Riscurile cibernetice au crescut substanțial odată cu trecerea bruscă la munca de acasă. Pentru a reduce numărul acestora, Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Thales Group, vine în sprijinul IMM-urilor și al antreprenorilor cu două soluții securizate: aplicația de mesagerie instant și apeluri Citadel și soluțiile de telemuncă Cryptobox.

Până la sfârșitul lunii mai 2020, ambele aplicații sunt oferite în mod gratuit, cu posibilitate de prelungire a perioadei în funcție de modificarea contextului creat de pandemie.

Citadel este o platformă sigură pentru chat și apeluri, care permite comunicarea și colaborarea cu colegii în mod eficient și securizat. Aplicația poate fi descărcată pe smartphone (din Google Play Store– pentru Android sau din App Store – pentru iOS), tabletă (din Google Play Store– pentru Android sau App Store – pentru iOS) sau pe computer (de aici) și permite utilizatorilor să facă schimb de documente (documente text, fotografii, video) într-o comunicare privată sau într-un grup de chat.

Soluția Cryptobox le permite utilizatorilor să creeze spații de lucru virtuale, individuale sau de grup, să distribuie sau să stocheze într-un mod securizat toate documentele necesare atunci când lucrează de la distanță. Pentru a avea acces gratuit la Cryptobox, vă puteți înregistra aici.

Foto: © Svetlana San’kova | Dreamstime.com

Publicat la data de: 07-04-2020